2777
2789
عنوان

شنیدین که یه مادر بچه اوتیسمشو به قتل رسونده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 119 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی بمیرم چه به روز مادر و بچه اومده...اگر جای درستی بود که خانواده‌ها حمایت میشدن تو این مسائل چقدر خوب میشد...مثلا برای چندساعت بار از رو دوش والدین بردارن تا اونا هم یکم از نظر روانی استراحت کنن

دلی که رحمه زخمه💔
ببین چقدر سختش بوده بچه ی خودش رو چجور ازبین برده خدا به همه کمک کن بچه های سالم و خوب بده خدا

همین تاپیک بغلی..طرف بچه ی پسر میخاست...بنظرم فقط باید سالم باشه جنسیتش رو نباید به زور از خدا خواست.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

خیلی وحشتناکه ولی خدا میدونه چی به دل اون مادر گذشته واقعا شنیدم نگهداری ازشون خیلی سخته، بچه ها تو آزمایشات بارداری هم مشخص نمیشه؟؟؟ چطوری هستن فقط جیغ اینا میزنن؟

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
خیلی وحشتناکه ولی خدا میدونه چی به دل اون مادر گذشته واقعا شنیدم نگهداری ازشون خیلی سخته، بچه ها تو ...

کاش تو آزمایشا مشخص شه واقعن 

این روزا بعضی از مادرا حوصله ی بچه ی سالمشونم ندارن حتی

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
کشته بعد آگهی گمشده داده که رد گم کنه  نمیدونم حالا چجوری میفهمن

آخی 

یکی از اشناهای ما یه دختر اوتیسم شدید مشکل ذهنی شدید دره 

یه بار گفت از خدا نمی‌ترسیدم یه قرص برنج بهش میدادم هم خودش راحت میشد هم ما