2777
2789

خانمایی که بالای ۲۰ یا ۳۰ سال هست که متاهل هستید، میشه لطفا بگید شور و شوق و میل توی ازدواج های طولانی مدت کمرنگ میشه یا نه؟؟

و اگه راهکاری دارید بگید چطوری میشه ازش پیشگیری کرد و همیشه عین سال های اول بمونیم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه این روزا دیگ اینقدر زندگی متولی کوتاه شده و فوری طلاق میگیرن؟

نه چه ربطی داشت؟؟

سوالم اینه که چطوری بعد از ۳۰ سال زندگی با یک نفر هنوز کلی شور و هیجان داشته باشیم واسه دیدنش و وقت گذروندن های دو نفره

و کلا حس و حالمون همچنان عین روزای اول باشه

مردها احترام از هر چیزی براشون مهمتره و خانمها حس امنیت و آرامش. اینجوری صدسالشونم که باشه باز میخوان کنار هم چای دو نفره بنوشن 😍

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.
امکان نداره مثل سالهای اول بشه. اون شور و عشق و هیجان و حس های قشنگ میره و به جاش رفاقت باقی میمونه ...

ولی من دوست ندارم اینجوری بشه

رفاقت خیلی قشنگه

ولی در کنارش اون شور و هیجان عاشقی هم اگر بمونه زندگی خیلی لذت بیشتری داره

ولی من دوست ندارم اینجوری بشه رفاقت خیلی قشنگه ولی در کنارش اون شور و هیجان عاشقی هم اگر بمونه زند ...

این نظر برای الانه که حرارت داری

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
یعنی در آینده دیگه دلم نمیخواد شور و هیجانمون اینجوری باشه که الان هست؟؟ چرا آخه؟؟؟

نه نمی‌خوای ، من و شوهرم خیلی عاشقانه ی جذابی داشتیم جوری که چند نفر خواستن بنویسن ماجرا های پر شور و هیجان ولی الان در این سن و مرحله از زندگی اصلا اون نمیتونم اون دوران و اون رفت و آمد ها رو بخوام .... الان زندگیمون در مراحل دیگه ای هست ، چرا نداره اقتضای سن افراد و سن زندگی مشترکه اصلا هم بد نیست متنفرم از آدم هایی که در ۴۰ سالگی از موی سفید و چین و چروک فرار میکنن هرچیزی سن و حالی داره و نپذیریش فقط شکنجه میشی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
نه نمی‌خوای ، من و شوهرم خیلی عاشقانه ی جذابی داشتیم جوری که چند نفر خواستن بنویسن ماجرا های پر شور ...

نه من نمیخوام از موی سفید و چین چروک فرار کنم

اتفاقا میخوام با وجود موی سفید و چین و چروک بازم حس و حال الان رو داشته باشیم از درون

حالا نمیدونم در آینده چطوری بشم، شاید به قول شما اون موقع نظرم عوض بشه

همسرتون هم دیگه دلش اون هیجانات و شور رو نمیخواد؟

نه من نمیخوام از موی سفید و چین چروک فرار کنم اتفاقا میخوام با وجود موی سفید و چین و چروک بازم حس و ...

از درون؟

آخه چجوری وقتی دیگه ازون قرار ها و تنهایی ها و دونفره ها و اضطراب های باهم بودن خبری نیست ، من وقتی شوهرم میخواست از ماموریت برگرده چنان شوقی داشتم ولی الان تا لحظه ی ورودش دارم مییییدوم دنبال کارا

اینا اصلا بد نیست

اتفاقاً روابط بشدت عمیق تر

واقعی تر و بی حاشیه تر 

ارزشمند تر و پر از درک بیشتره

نه اصلا ... اتفاقا چند وقت پیش داشتیم بهم می‌گفتیم یادته اوایل فکر میکردیم پدر و مادر هامون آرزو دارن جای الان ما باشن؟؟؟

ولی الان فهمیدیم حتی دلمون نمی‌خواد یک متر این مسیرو برگردیم مسیری که براش این همه زحمت کشیدیم تا مثمر بشه

از درون؟ آخه چجوری وقتی دیگه ازون قرار ها و تنهایی ها و دونفره ها و اضطراب های باهم بودن خبری نیست ...

عزیزم یه سوال

در طول این سال ها زندگیتون با هم عاشقانه و شاد بوده؟؟

هیچ دلخوری یا کینه یا دروغ یا کلا حس های بدی رو تو رابطه تون تجربه نکردید که مثلا بگیم اونا باعث شدن احساسات نسبت به همدیگه عوض بشه

عزیزم یه سوال در طول این سال ها زندگیتون با هم عاشقانه و شاد بوده؟؟ هیچ دلخوری یا کینه یا دروغ یا ...

ن اصلا

اوایل هردو خام و بی تجربه بودیم خیلی باعث آزار هم بودیم

دانشجو همش دنبال کار و کار هایی که از دست می‌رفت سریع

جر و بحث و دعوا هم داشتیم ولی همش با عشق

سالها کنار هم ساختیم

تا یک طوفان در زندگیمون اتفاق افتاد که در تاپیک آخرم گفتم خلاصه

هردومون روی پلید خودمونو نشون دادیم

۱ سال و نیم توو خونه هم خونه بودیم در حال کار های طلاق و فقط نقاب شادی میزدیم تا بچه ها نفهمن

زندگی روی سرمون آوار شده بود

چند ساله داریم زحمت میکشیم برای جوانه های شادی و عشق 

ن اصلا اوایل هردو خام و بی تجربه بودیم خیلی باعث آزار هم بودیم دانشجو همش دنبال کار و کار هایی که ...

متاسفم که همچین چیزایی رو تجربه کردید

و خوشحالم که الان دیگه خوشحال هستی

ولی در مورد این بحث

به نظرم اگه اون عشق اولیه حفظ بشه و زندگی ای شاد رو تجربه کنن دو نفر، اگه تمام حرمت ها حفظ بشه اگه به همدیگه عمیقا به صورت جسمی و روحی وفادار باشن

احتمال خیلی زیاد تا دوران پیری هم همچنان اون احساسات خوب اولیه رو حفظ میکنن و فقط عمقش زیاد میشه

اما هیچ حسی براشون کم نمیشه یا خراب نمیشه

حدس من الان اینه، طبق زوج هایی که دیدم