2777
2789

این محبوبه بیچاره چقدر دنبالت گشت چقدر بخاطرت گریه کرد معلوم نیست کدوم گوری هستی حالا که باباش میخواد اون رو به زور به اصلان خان بده واقعا یکم عقل نداره این رحیم ،انشالله زودتر سرو کلت پیدا شه تو این قسمت خیلی من حرص خوردم

واقعا حیف اون منصور خان

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چقدر گریه کردم امشب برای محبوبه

هی میرفت پشت پنجره میگفت

رحیم ؟رحیم جان؟😑

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

من که حال ندارم ببینمش یه قسمتشو هعی ۵ دقیقه ۵ دقیقه در طول هفته میبینم

این قسمت خیلی حرص خوردم معلوم نبود رحیم کدوم گوری قرار بود بیاد پشت پنجره محبوبه اینا اما نیومد

من چقدر گریه کردم امشب برای محبوبه هی میرفت پشت پنجره میگفت رحیم ؟رحیم جان؟😑

منم خیلی براش غصه خوردم که این آنقدر عاشق رحیمه آنوقت اون رحیم بیشعور معلوم نیست کجاست

فیلم خوبیه کلا من رمانش رو دوست نداشتم فیلم خیلی قشنگ تره فکر کنم رفته درس بخونه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

والا اونی که چسپیده به رحیم و چراغ سبز نشون میده محبوبه ست.بعدشم ک پای فقیر بودنش وای نمیسته..تو تعریفاشم هی رحیمو کم میزنه که اره اون یه شاگرد نجاره اونوقت من دختر نصیر عاشقش شدم..بعدشم ک ب پسره میگه منو فراموش کن فاز محبوبه رو درک نمیکنم.ادم پای کسی که عاشقشه وایمیسته ن اینکه دائم خودشو ازاون بالاتر بدونه نه اینکه پای فقیر بودنش واینسته

🤣🤣هعی خدا منم دارم عین کنجکاوا میخونم اول بگو خب که داری درباره فیلم حرف میطنی

پ نه پ. درباره ی رحیم عشقم حرف میزنم که نیومد سر قرار 😂😂