2777
2789
عنوان

ازدواج های طولانی مدت چطوری میشه؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 38 پست
درسته  تعریف هرکس از خیانت فرق میکنه من خودم چت و قرار بیرون رو خیانت نمیدونم بیشتر یه چیزی ...

دختر خانمی که عاشق همسرم بود ولی همسرم با من ازدواج کرد یک خانمی رو با پول اجیر کرده بود تا یک جوری از همسرم مدرک جمع کنه با یک بهانه مرتبط به شغل همسرم ، تمام مدارک بر علیه همسرم بود و هیچ جوره نمی‌تونست ثابت کنه تماس ها و قرار ها و همه چیز .... داشت روانی میشد و من که برای زندگی خیلی خیلی خیلی زحمت کشیده بودم ، دو تا بچه بودیم بدون هیچ چیز و باهم صاحب همه چیز شده بودیم به جنون رسیدم کار هایی میکردم و توهین ها و حرف هایی که همسرم منو کتک زد چند بار البته هربار خیلی بد بقول قاضی اصلا بلد نبوده بزنه جوری که آثارش نمونه ، خلاصه دو سال دادگاه رفتیم هم برای طلاق هم برای اون خانم ، وقتی پرونده ی خانم رو شد باز هم من دلم نمی‌خواست با همسرم که منو زده زندگی کنم و طلاقو تا محضر ادامه دادم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دختر خانمی که عاشق همسرم بود ولی همسرم با من ازدواج کرد یک خانمی رو با پول اجیر کرده بود تا یک جوری ...

اوووه

یعنی یه سری مدارک الکی درست کرده بوده که نشون بده با هم رابطه داشتن

اما همسرتون در اصل بهتون خیانت نکرده بوده؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووه یعنی یه سری مدارک الکی درست کرده بوده که نشون بده با هم رابطه داشتن اما همسرتون در اصل بهتون ...

بله ، از نظر من کرده بود چون همه چیو برای هم تعریف میکنیم اما اینو تعریف نکرده بود و اینکه خیلی برای حل مشکلش تلاش کرده بود دلمو چرکین میکرد اینم بگم الان شما در یک پاراگراف کل قصه رو شنیدید اما من دوسال تمام با مدارک مطلق مطمئن بودم شوهرم بدترین خیانتو بهم کرده و کم کم دادگاه و یکی از دوستامون کمک کردن تا بالاخره معلوم شد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله ، از نظر من کرده بود چون همه چیو برای هم تعریف میکنیم اما اینو تعریف نکرده بود و اینکه خیلی برای ...

خب درسته که دو سال اذیت شدی

ولی واقعیت اینه که همسرت هیچوقت بهت خیانت نکرده

درسته که دردش رو کشیدی

اما وقتی در حقیقت همچین اتفاقی اصلا نیوفتاده، یعنی اون پایه هایی که گفتم خراب نشده و دردی هم که کشیدی الکی بوده 

این خودش خیلی نکته ی مهمیه

که یک اتفاقی واقعا رخ داده یا ما فقط تصور کردیم که رخ داده

خب درسته که دو سال اذیت شدی ولی واقعیت اینه که همسرت هیچوقت بهت خیانت نکرده درسته که دردش رو کش ...

برای من خراب شد چون در فرهنگ و قاموس و قوانین خونه ی ما چنین روابطی جایگاهی نداره 

برای من خراب شد چون در فرهنگ و قاموس و قوانین خونه ی ما چنین روابطی جایگاهی نداره 

خب خیانت که اتفاق نیوفتاده تا حالا هیچوقت 

کتک رو میگید؟؟

دلیل کتک هاش چی بود حالا؟ چه چیزایی بهش میگفتید؟

خب خیانت که اتفاق نیوفتاده تا حالا هیچوقت  کتک رو میگید؟؟ دلیل کتک هاش چی بود حالا؟ چه چیز ...

نه همون خیانتو میگم ، خیانت بوده از نظر من چون در سیستم خانواده ی کوچک ما چنین ارتباطی جایگاه نداره 

چجور ارتباطی بوده؟

همین حرف و تماس و دیدار حتی اگر به نظر خودشون کاری باشه