2777
2789
عنوان

ازدواج های طولانی مدت چطوری میشه؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 38 پست
متاسفم که همچین چیزایی رو تجربه کردید و خوشحالم که الان دیگه خوشحال هستی ولی در مورد این بحث ب ...

بتگارذها خراب میشه و کم میشه و صفر میشه و مرتب باید ساختش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتگارذها خراب میشه و کم میشه و صفر میشه و مرتب باید ساختش

آخه اینجوری دیگه فایده نداره😕 (به نظر من)

چالش و بحث و دعوا قطعا تو هر رابطه ای پیش میاد و اصلا باید باشه

اما اینکه یه اتفاق بزرگ بیوفته که اساس رابطه رو خراب کنه مثل بی حرمتی های بزرگ مثل خیانت و...

دیگه اون رابطه هیچوقت یه رابطه ی واقعی نمیشه

حالا اگه به هر دلیلی دو نفر با هم بمونن بازم ظاهر قضیه رو میتونن حفظ کنن

ولی از درون همه چی خرابه

عین یک لیوان شکسته رو بگیری به زور سعی کنی تیکه هاش رو بچسبونی، حتی اگر هم موفق بشی یک لیوان سالم و زیبا نمیشه، پر از تیزی و بیرون زدگی و خط و خش و به شدت هم شکننده هست

حالا باز نمیدونم 

ولی خودم دوست دارم همیشه تو رابطه ای باشم که کاملا سالمه

اینکه خراب بشه و یه نسخه ی ترمیم شده ی بی‌کیفیت ازش داشته باشم رو اصلا نمیتونم تحمل کنم 

آخه اینجوری دیگه فایده نداره😕 (به نظر من) چالش و بحث و دعوا قطعا تو هر رابطه ای پیش میاد و اصلا با ...

قبلا مثل شما فکر میکردم اما حالا میگم اتفاقا هزار بار ارزشمند تره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ارزشش در چیه؟؟

هر کار سختی ارزشمنده ، آوار برداری و دوباره ساختن خیلی سخته

تا اینکه خیلی نایس از اول یک جا بشینی

هر کار سختی ارزشمنده ، آوار برداری و دوباره ساختن خیلی سخته تا اینکه خیلی نایس از اول یک جا بشینی

ببین منم با بعضی سختی ها موافقم

اصلا آدم شریک زندگی پیدا میکنه که دو نفری با هم به جنگ سختی های زندگی برن

مثلا آدم فقر رو تحمل میکنه با شریکش، بیماری رو تحمل میکنه و میجنگه، ورشکستگی رو تحمل میکنه، خستگی هارو تحمل میکنن، بزرگ کردن بچه ها، آشتی کردن بعد از دعواها و ... در برابر همه چی با هم میجنگن و تحمل میکنن

اما یه سری چیزا دیگه خارح از محدوده هست و اتفاقا هم تیمی بودن رو ميبره زیر سوال

مثلا اگه من به شوهرم خیانت کنم یا شوهرم بگیره منو کتک بزنه یا یه کاری انجام بدیم که به ضرر اون یکی باشه و به همدیگه آسیب روحی یا جسمی بزنیم

اینجا دیگه نشون میده اون رابطه ی هم تیمی و درست خراب شده و جنگیدن واسه درست کردنش چندان ارزشی نداره چون حرمت ها از بین رفته و هرکس دیگه یک فرد جدا شده.  اون تیم خوب دیگه وجود نداره

هر کار سختی ارزشمنده ، آوار برداری و دوباره ساختن خیلی سخته تا اینکه خیلی نایس از اول یک جا بشینی

حالا البته باز نمیدونم 🤷‍♀️

اینا همش نظر منه و ممکنه درست باشه یا نباشه

ببین منم با بعضی سختی ها موافقم اصلا آدم شریک زندگی پیدا میکنه که دو نفری با هم به جنگ سختی های زند ...

دسته ی دوم که فرمودید شرایط مطلق نداره ، مثلاً من ۸ سال یک تو از شوهرم نشنیدم چرا ازش کتک خوردم؟ و آیا این عادته؟ خباثته؟ یا خیانت چه نوع خیانتیه؟ همسرم رفته یکیو پیدا کرده از عمد به من خیانت کنه یا اتفاق به شکل دیگه ای بوده؟ و.....

حالا البته باز نمیدونم 🤷‍♀️ اینا همش نظر منه و ممکنه درست باشه یا نباشه

شاید شما الان بگید هرررچی هر علتی! حق نداشته بزنه یا هرطور که بوده حق نداشته به اون خانم کمک کنه تا ایشون بتونه مدرک جمع کنه .... ولی من نمیتونم چون با همین تفاوت های از مو باریکتر زحماتی که برای زندگیم کشیدم تا به اون نقطه برسه و آینده و آرامش بچه هام تحت تاثیر خواهد بود...

خیانت از نظر من خیانت جنسی هست

نه خیانت از نظر من از چت هست تا قرار بیرون

خیانت جنسی یک شرایط خارج از نرماله

شاید شما الان بگید هرررچی هر علتی! حق نداشته بزنه یا هرطور که بوده حق نداشته به اون خانم کمک کنه تا ...

عزیزم من تاپیکت رو نخوندم

نمیدونم اینایی که گفتی چطوری بوده و چی شده

فقط به طور کلی گفتم چه چیزایی عشق رو خراب میکنه

حالا ممکنه تهش دو نفر با هم بمونن چون به قول شما بچه ها در اولویت هستن یا دلایل دیگه

ولی من کارم به مسائل اینجوری نبود

فقط در حالت خالص در نظر گرفتم

حالا اگه بخوایم اینجوری بگیم که قراره بی حرمتی پیش بیاد ولی دو طرف کوتاه بیان، حداقل باید اطمینان حاصل بشه که این فداکاری دو طرفه هست

مثلا اگه قراره من به هر دلیلی خیانت همسرم رو ببخشم، باید مطمئن باشم اونم اگه جاهامون برعکس بود خیانت منو میبخشید،  اینجوری میتونم مطمئن بشم که اون دلیلی که دارم بخاطرش این فداکاری رو میکنم انقدر مهم هست که خود همسرم هم بخاطرش عین همین فداکاری هارو میکنه

اون موقع شاید بیخیال زندگی شخصی و لذت خودم بشم و از اون به بعد بخاطر اون دلیل زندگی کنم و در اولویتم باشه

عزیزم من تاپیکت رو نخوندم نمیدونم اینایی که گفتی چطوری بوده و چی شده فقط به طور کلی گفتم چه چیز ...

اصلا چنین اطمینان هایی هرگز حاصل نمیشه ، اعتماد در اصل یک حس درونیه نه بیرونی با چفت و بست محکم

نه خیانت از نظر من از چت هست تا قرار بیرون خیانت جنسی یک شرایط خارج از نرماله

درسته 

تعریف هرکس از خیانت فرق میکنه

من خودم چت و قرار بیرون رو خیانت نمیدونم

بیشتر یه چیزی تو مایه های پنهان‌کاری یا رفتار پرخطری که نزدیک به خیانت هست در نظر میگیرم

شما همچین چیزی رو تجربه کردید؟

یا بیشتر