2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست

285 بازدید | 27 پست

رابطه چند سالم کات شد عقلم میگه بهتر ک کات شد قلبم دلتنگه 

شب و روزای سختی رو تو این دو هفته گذروندم و الان کمی بهترم 

احساس میکنم دیگه نمیتونم ب هیچ مردی اعتماد کنم دوسشداشته باشم یا حتی دوسمداشته باشه 

من واقعا اعتماد بنفسم قلبم عمرم همه چیو باختم 

بنظرتون باید چیکار کنم؟ چی میشه؟

شما تجربه دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگذره درست میشه 

برمیگردی به حالت قبل نگران نباش 

همه چیز با گذشت زمان درست میشه 

حالی هم که الان داری کاملا طبیعیه عزیزم 

میفهممت 

تنها کاریم که از دستم بر میاد اینه که واسه بهبود پیدا کردن قلب شکسته ت دعا کنم 🌸

باید بگذره درست میشه  برمیگردی به حالت قبل نگران نباش  همه چیز با گذشت زمان درست میشه&nb ...

ممنونم عزیزدلم

عمرم رفته 

دلتنگشم 

احساس تنهایی میکنم 

۲۵ سالمه حس میکنم دیرم شده 

احساس بی عرضه بودن میکنم ک تو این سن کسیو ندارم

ممنونم عزیزدلم عمرم رفته  دلتنگشم  احساس تنهایی میکنم  ۲۵ سالمه حس میکنم دیرم شده ...

خواهش میکنم گلم

میفهممت سخته

ولی نزن این حرفو سنی نداری تو

هنوز خیلی جوونی موقعیت های بهتری هم هست فقط باید از خدا بخوای یه ادم خوب سر راهت بزاره

صبر کن روزای خوب میاد

عزیزم الان طبیعیه این حال بدت

به خودت زمان بده و سوگواری کن

قرار نیست دو هفته ای خوب بشی ممکنه چند ماه زمان ببره به هر حال رابطه طولانی داشتی

موزیک غمگین یا عشقی گوش نکن. عکس ها و فیلمارو یا پاک کن یا نبین اصلا. کلا سمت خاطراتتون نرو به هیچ وجه چند ماه

خوب میشی

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
خواهش میکنم گلم میفهممت سخته ولی نزن این حرفو سنی نداری تو هنوز خیلی جوونی موقعیت های بهتری هم هس ...

آخه دل آدم میمونه پیش اونی که اول دوسش داشت 

من هیچوقت عشق ۱ طرفه رو درک نکردم.... نمیتونم کسی ک دوسمنداره رو دوست داشته باشم

اولاش میگف داره!