2777
2789

سلام بچه ها من دو تا پسر دارم بزرگه پنج سالشه خیلی لجباز و حرف گوش نکن شده کوچیکه هم شلوغ کاره، من یه چیزی میگم ب حرفم گوش نمیده تا سه چهار بار با زبون خوش میگم اصلا نمیفهمه یهو دعواشون ک میکنم شوهرم فورا میپره وسط که چرا دعواش میکنی اینا بچه ان دعواشون نکن، هر چی میگم دخالت نکن باز حرف خودشو میزنه، یه کاری کرده وقتی خونست بچه ها اصلا ب حرف من تره هم خورد نمیکنن خیلی ناراحتم ازین وضعیت، دو شب پیش بهش اعتراض کردم ک میشه تو تربیت بچه ها دخالت نکنی، همچین گارد گرفت ک دعوامون شد و من مقصر تمام اتفاقا شدم چیکار کنم بچه ها خیلی اعصابم خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوگانگی توی تربیت فرزند بدترین و مخرب ترین وضعو به بار میاره ..‌ بچه ها باید بدونن پدر و مادر همیشه تو یه تیمن و حرف هر جفتشون یکی هست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه منم ۶ سالشه . اصلا به حرفم گوش نمیده . جیغ و داد و گریه و.... 

چند بار هم امتحان کردم کتکش زدم .‌دیدم عین خیالش نیست . و نمیترسه اصلا از من :( 

کلا خیلی اذیت میکنه . خیلی آ . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کارمردا همینه حالا من تنبیهش میکنممیگه یبارو ببخشش

بخدا خودش دعوا میکنه من چیزی نمیگم ک بچه ها پررو نشن ولی من دعوا میکنم انقد تند با من رفتار میکنه انگار جلادم

نگو دخالت نکنه بالاخره جفتتون پدر و مادر اون بچه هاید بهش بگو حرفامون رو باید یکی کنیم جلوشون که از جفتمون حساب ببرن ، اگه هم جایی حس کردی رفتارم اشتباهه در مقابل بچه ها وقتی تنها بودیم بهم بگو نه جلو اونا منم همین کار رو انجام میدمو ...

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
شوهرت باید تو تربیت بچه ها دخالت کنهاما شما باید هم نظر باشید و حرفتون یکی باشه

خب همین دیگ تا من دعواشون میکنم با لحن تندی با من حرف میزنه و حق رو میده ب بچه

خوب نباید بهش بگی دخالت نکن تو تربیت مگه میشه پدر تو تربیت بچش دخالت نکنه

بشین دور از چشم بچه ها باهاش صحبت کن بگو نباید پیش بچه ها حرفمون دوتا بشه پشت منو بگیر حرفاتون یکی کنین بگو تو حرف منو تایید کن بعداً تو خلوت بهم بگو چرا مخالفی یا موافقی تا به یه نظر مشترک برسیم 

هر دوتون پشت همو بگیرین جلو بچه ها 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

نگو دخالت نکنه بالاخره جفتتون پدر و مادر اون بچه هاید بهش بگو حرفامون رو باید یکی کنیم جلوشون که از ...

اخه من تا یه چیزی به بچه ها میگم فورا گارد میگیره و میگ اونا بچه ان و حق رو ب اونا میده، اصلا یه بار نمیگه مامان راست میگع پسرم این کارت اشتباهه همش جلو بچه میگه اونا بچه ان دعواشون نکن