2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست
عزیزم الان طبیعیه این حال بدت به خودت زمان بده و سوگواری کن قرار نیست دو هفته ای خوب بشی ممکنه چند ...

اصلا ب حدی داغونم ک خدا میدونه 

هر شب تو خوابمه دیشب تو خوابم داشت گریه میکرد نمیدونم تعبیرش چیه 

من از تنهایی میترسم 

احساس میکنم دیگه هییییچ کسی قابل اعتماد نیس

عزیزم منم تجربه تموم شدن رابطه ۶ ساله رو دارم،کاملا درکت میکنم،احساس میکنی تو خالی شدی و جهان تموم شده،با گذشت زمان حالت بهتر میشه،ولی خیلییی سخته،از خدا کمک بخواه،حالت که بهتر باشه آدم هم فرکانست میاد سر راهت

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ب حدی داغونم ک خدا میدونه  هر شب تو خوابمه دیشب تو خوابم داشت گریه میکرد نمیدونم تعبیرش چ ...

عزیز دلم بخدا درکت میکنم منم چند سال پیش حال الانه تورو چشیدم

انقدر ناراحت بودم تنم درد گرفته بود انگار روی استخونام اسید می ریختن نمیتونستم روی پاهام وایسم از شدت گریه....

واقعا عاشق بودم و اعتمادم کاملا شکست... درکت میکنم. به خودت زمان بده بخدا خوب میشی یه روز. فقط اینکه همه ی خاطرات اون شخص رو پاک کن و از خودت دور کن چند ماه. نه جاهایی ک باهم میرفتین برو. نه عکس و فیلمارو داشته باش. نه مدام پیجش یا پروفشو چک کن. سخته ولی باعث میشه زودتر خوب بشی. 

عزیز دلم به خودت زمان بده حال بد الانت طبیعیه❤

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
عزیزم منم تجربه تموم شدن رابطه ۶ ساله رو دارم،کاملا درکت میکنم،احساس میکنی تو خالی شدی و جهان تموم ش ...

ب معنای واقعی داغونم 

اون خیلی دوسمداشت اما اصلا درکم نمیکرد برای خوشحالیم کاری نمیکرد بهم روحیه نمیداد برعکس تمام این توقعات رو از من داشت 

منم خسته شدم جدا شدم 

گاهی میگم نکنه دیگه کسی مثل اون دوسم نداشته باشه 

خیلی میترسم خیلی 

هر شب تو خوابمه

عزیز دلم بخدا درکت میکنم منم چند سال پیش حال الانه تورو چشیدم انقدر ناراحت بودم تنم درد گرفته بود ا ...

ب معنای واقعی داغونم 

اون خیلی دوسمداشت اما اصلا درکم نمیکرد برای خوشحالیم کاری نمیکرد بهم روحیه نمیداد برعکس تمام این توقعات رو از من داشت 

منم خسته شدم جدا شدم 

گاهی میگم نکنه دیگه کسی مثل اون دوسم نداشته باشه 

خیلی میترسم خیلی 

هر شب تو خوابمه

چطور؟ شما شخص جدیدی اومد تو زندگیت؟

من یه خاستگار داشتم 

سنم کم بود اونم کم سن بود

مادرش به مادربزرگم گفته بود چون همسایه ی اونا بودن 

من وقتی فهمیدم عاشقش شدم اونم منو دوست داشت 

مثلا میومد زیر بارون منتظر من که من برم بیرون منو یه نظر ببینه 

دوست داشتنمون با نگاه میگذشت تو مراسما تو بیرون و... 

قرار بود بزرگ شیم بعد نامزد کنیم 

بعد از مدتها رفت و دختر عمشو گرفت 

نمیدونم چرا و چی شد 

ولی واسه من شکست بدی بود اون عشق اولم بود 

و من مطمئن بودم اون دوستم داره 

تهش این کارو کرد 

بعد از یه چن سالیم نامزدیش بهم خورد منم ازدواج کردم اونم همچنان مجرده 

یبارم تو یه عروسی همو دیدیم 

من نامزدی بودم هیچوقت حسرت توی نگاهشو یادم نمیره ولی واسم مهم نبود 

دیگه حتی بهش فکرم نمیکنم زندگی خودمو دارم شوهرم مرد خیلی خوبیه خداروشکر

ب معنای واقعی داغونم  اون خیلی دوسمداشت اما اصلا درکم نمیکرد برای خوشحالیم کاری نمیکرد بهم روح ...

اصلا نترس،میفهمم چی میگی،منم حس میکردم تا آخر عمر تنها میمونم،قلبم درد میکرد،میرفتم تو حموم گریه میکردم که مامانم اینا متوجه نشن،ولی الان که ۱۰ سال از اون موقع گذشته میگم حتما خیر و صلاحم بوده که خدا از سر راهم برش داشت

خودت رو دوست داشته باش،و این حال بدت رو قبول کن و باهاش نجنگ،خودش کم کم میره، زیاد دعا کن اگر اعتقاد داری؛ بهت قول میدم حالت خوب میشه

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند
آخه دل آدم میمونه پیش اونی که اول دوسش داشت 

من واسم ادم قبلی زندگیم تموم شده 

اصلا دیگه بهش فکرم نمیکنم 

با گذشت زمان همه چی عوض میشه البته بستگی به خودتم داره ها باید فراموشش کنی به اینده خوب و ادم خوبی کخ بعد ها قراره بیاد تو زندگیت فکر کن به ازون بهتر فکر کن

من واسم ادم قبلی زندگیم تموم شده  اصلا دیگه بهش فکرم نمیکنم  با گذشت زمان همه چی عوض میش ...

امیدوارم موفق باشم