2777
2789
سنگ پا    

🤣🤣🤣

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت چیه خو؟شیو کن ناخوناتو سوهان بکش خوبه دیگ انتظار نداری ک پامونو آرایش کنیم ک

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

نمک حمام یا از اون گردالیا اسمش یادم نیست.

بعدم با سوهان برقی ناخونامو صاف میکنم.مرطوب کننده هم میزنم.تو خونه همیشه جوراب فرشی میپوشم کفش خراب نشه.

کرم وازلین میزنم با پلاستیک میکشم روشون اگر سفت شده نرم بشه

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

من به خوشکلی صورتمم دیگه اهمیت نمیدم چه برسه به پا

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پا واسه چی باید خوشگل باشه ! تا حالا بهش فکر نکرده بودم

دقیقا اینجاس ک باید بگیم سطح دغدغه:

من به خوشکلی صورتمم دیگه اهمیت نمیدم چه برسه به پا

منم مث تو😢

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اصلا دید خوبی ندارم وقتی یه نفر تو سایت راجب پا تاپیک میزنه🤕

دقیقااااا من حس میکنم فیتیشه😂😑