2777
2789
عنوان

طرفدار کدوم هنری نقاشی یا گلدوزی

144 بازدید | 45 پست

به نظر شما کدوم بهتره و لرت بخش تر و اینکه میشه درامد ازش کسب کرد

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکدوم که خلاقیت بیشتری داشته باشی و عاشقش باشی

دوتاشو دوست دارم و بلدم 

مجبور به انتخابم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من باشم نقاشیالبته از نظر درامد نمیدونم کدومش بهتره

اره نقاشی شیرینه رو دیوارکوب می کشم 

گلدوزی هم خوبه البته 

منکه وقتی طراحی میکردم اصن میرفتم تو یه دنیای دیگه😍

اره منم همینم

دوتاشو دوست دارم و بلدم مجبور به انتخابم

ببین اگه گلدوزی انتخاب کنی دلت پیش نقاشی گیر می مونه؟؟ یا برعکس؟

میتونی سکه بندازی، همون مدت زمانی که میخوای ببینی شیر میاد یا خط یچیزی ته دلت میگه نقاشی بیاد نقاشی بیاد، میفهمی که چیو دلت بیشتر میخواد

از نظر درامد هم باید پیگیر باشی و هرروز پست اینستا بزاری که دیده بشی، باید به هنرت به دید بیزینسی هم نگاه کنی، که چجوری میتونی بفروشی، از نحوه ارائه و طرح و مدل گرفته تا بسته بندی و ...

هرکدوم انتخاب کردی باید خلاقیت داشته باشی، مثل اون دخترخارجیه که روی کفش نقاشی میکشه و کلی کارش گرفته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

منم دوتاشو انجام میدم و ایضا خیاطی و شیرینی پزی

از هیچکدومم درآمد ندارم برای خودم انجام میدم فقط

نمیدونم درآمد کدوم بیشتره ولی من جات بودم همون نقاشی میرفتم گلدوزی برای دل خودت انجام بده وگرنه پدر کمر و گردن و چشات در میاد 

من خیلی گلدوزی دوست دارمولی هیچوقت سراغش نرفتم

چرا خب؟؟امتحانش کن

ببین اگه گلدوزی انتخاب کنی دلت پیش نقاشی گیر می مونه؟؟ یا برعکس؟میتونی سکه بندازی، همون مدت زمانی که ...

اره درست میگی باید همین روش رو امتحان کنم 

من ته دلم همیشه میگم کاس نقاشی بکشم حالم خوب شه دلتنگش میشم اما میگم حوصلم نیست کثیف کاریاشو

منم دوتاشو انجام میدم و ایضا خیاطی و شیرینی پزیاز هیچکدومم درآمد ندارم برای خودم انجام میدم فقطنمیدو ...

اره منم دقیقا همینایی که گفتی رو انجام میدم 

حتی زبانمم و عکاسیم ساخت اکسسوری و… عالیه ،دلم میخواد از خونه یه کاریو بکنم و کسب درآمد کنم خستم شد از بیکاری

دقیقا گلدوزی و ساخت اکسیوری کمر و چشم و‌گردن داغون میکنه البته حتی نقاشی🥹

اره منم دقیقا همینایی که گفتی رو انجام میدم حتی زبانمم و عکاسیم ساخت اکسسوری و… عالیه ،دلم میخواد از ...

آفرین دمت گرم موفق باشی 

بازم نه به اندازه اونا کار با رنگ لذت بخش تره ادمو می‌بره تو خلسه تو دنیای شیرین کودکی

اره درست میگی باید همین روش رو امتحان کنم من ته دلم همیشه میگم کاس نقاشی بکشم حالم خوب شه دلتنگش میش ...

با رنگ و روغن یا اکریلیک نقاشی میکشی؟ یا چیزی دیگه؟

کثیف کاری که چیزی نیس😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch