2777
2789
عنوان

میخوام یهویی برم سوپرایز شه😇😇

556 بازدید | 15 پست

من یکسال و نیمه جدا شدم و الان با یه اقایی اشنا شدم مدت زیادیه ایشونم جدا شده هر  دو۳۵سالمونه 

ولی شهر دیگه ایه

زیاد همو دیدیم‌اون اومده من رفتم عیدم باهم رفتیم سفر و خیلی خوش کذشت و خیلی دست به خرجه و برام هزینه میکنه  

حالا دیشب سر یه چیز الکی باهاش بحثم شد قهر کردم اونم خیلی ناراحت شد

حالا اخر این هفته میخوام بدون اینکه بگم برم دیدنش یهو سوپرایز شه

استرس دارم و خیلی خوشحالم

شهرمون باهم۸ساعت فاصله داره

باید بلیت اتوبوس بگیرم

برم ترمیم مژه

اصلاح صورتم 

کلی کار دااارم 

نظرتون چیه؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سورپرایز خوشم نمیاد

ولی‌میدونم اون دوست داره بارها گفته خیلی دلم میخواد یبار یهویی بیای 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
نمیدونم چرا ذوق کردم😁یاد خودم افتادم

میشه برام بگی از تجربه ات

خیلی خوبه

برو خوش باش❤

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

سلام گلم  خوبی؟

اتفاقی یکی تایپیکاتو دیدم دیشب و از دیشب تا الان نخوابیدم و چشم رو هم نذاشتم و بیشتر تایپیکای بعد ازدواجتو و طلاقتو خوندم و ناراحت شدم و حتی الان اشک ریختم

چرا دیگه تایپیک نزدی عزیزم؟

حالت که خوبه؟

الان چکار میکنی؟

گلم برگشتی به شوهر سابقت یا نه ؟