2777
2789
عنوان

من بریدم افسردگی گرفتم چرا نمیتونم ی بار با لذت به بچم شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 37 پست

عزیزم ناراحت نباش . منم بجه م الان دو ماه و نیمشه

من سزارین اورزانسی شدم و از همون اول نوک سینه هام داخل بود و از اونور درد بخیه هام بپد از اینور بچه گرسنه بود و چون نوکشون داخل بود نمیتونست سینه مو بگیره. اخرش با کمک شیر خشک سیرش کردم و هم از سرنگ شماره ده استفاده کردم تاثیر داشت هم از شیردوش دستی استفاده کردم و یکم بهتر شد ولی شیردوش برقی بیمارستان کاملا درستشون کرد و پسرم تونست نوکشونو بگیره و بخوره 

خلاصه خیلی سخت بود ولی همون مک زدن بچه از بدو تولد هم به مرور نوکشونو درست میکنه.فقط باید با دستت نوکشونو دربیاری و بذاری تو دهن بچه

مامان خوشبخت بهد از 7 ماه گه شبر دادی بعد شیرخشک چطور با شیرخشک کنار اومدی؟عداب وجدان چی

اینقدر عذاب وجدان داشتم مرضیه جون .ولی باهاش کناراومدم عصرابچه رومیزاشتم توکالسکه میبردم بیرون باهم میگشتیم روحی م خیلی خوب شد.باخودم کناراومدم گفتم من سعی خودمو کردم ولی نشد دیگه

من حال الانتو میفهمم.این روزا میگذره فقط ارامش داشته باش وعصبی نشو چون نی نی میفهمه

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم 9 ماه ففط شیر مامانمو خوردم دیگه نگرفتم بعدش شیرخشک خوردم پسرمم اصلا شیرخشک ندادم ولی خیلی لاعره الان کمبود وزن داره هی با این حرفا خودمو امیدواری میدم ولی دوباره یادش میفتم گریم میگیره و روز از نو روزی از نو

زن عموم بچش هفت ماهه بدنیا اومد بعد ک از بیمارستان اوردنش خونه .. دوروز ک شیر داد دیگ شیرش خشک شد یا نداش  ..

بعدم شیرخشک داد الانم خیلی روحیش خوبه  .. واسه چی عذاب وجدانداری عزیزم   

بچه تپل میشه بامزه میشه  ناراحت نباش