2777
2789
عنوان

من بریدم افسردگی گرفتم چرا نمیتونم ی بار با لذت به بچم شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 37 پست

مرضیه تازه پسرمن تندتند شیرمیپریدگلوشو کبود میشد.وای چه روزای سختی بود.من شوهرمم بامن همراهی نکرد هی بهم میگفت عرضه شیردادن نداری منم مثل توافسردگی گرفته بودم بخدا

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس مثل من نیس همش حس میکنم مامان بدی ام هی میگم من نمبتونم شیر بدم ولی باز میزارم دهنش اینم بگم ز ...

من بچماصلانمیتونست سینموبگیره   سرنگ برداشتم   سرشوبریدم   بعد گذاشتم رو نوک   سینم   هی   نوکش میکشیدم  بااین که   زخم میشدولی   بخاطربچم این   کارکردم به   قدری این   کاروکردم تاقشنگ   سردراود.  

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)

مرضیه جون من تصمیم گرفتم سردومی مقاومت کنم ونیمه راه ول نکنم .توهم تلاشتو بکن حتما یه راهی پیدامیشه ناامیدنشو

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
من بچماصلانمیتونست سینموبگیره   سرنگ برداشتم   سرشوبریدم   بعد گذاشتم رو نوک   س ...

اره مامان دنیا اینم میشه ولی زن داداشم این کاروکرد که شیرش بیاد ولی بنده خدا یه تکه ازنوک سینه ش جداشد الان 4سال گذشته هنوز جوش نخورده.من اولی رو که زایمان کردم پرستار توبیمارستان گفت باید از7ماهگی چرب میکردی وماساژ میدادی تا نوکش دربیاد.ولی بعدا که تو نت سرچ کردم میگه دستکاری سینه زایمان زود رس میاره

بعدم با حرف دیگران چ کنم  قوم شوهر نمیدونن شیرخشک میدم وگرنه مادرشوهرم هیلی پشت سرم حرف میزنهو ...

اول ازهمه بایدارامشتو حفظ کنی مرضیه جون تا شیرت زیاد بشه ورگ کنه تا نی نی بتونه بخوره ولی اخر اخرش شیرخشکی بشه نگران چی هستی?به کسی هم مربوط نیست .خیلی ها هم شیرزیاددارن هم سینه شون مناسبه به بچه شیرخشک میدن.