شما هنوز پنیک میشی؟, من ونلافاکسین ۳۷ میخورم هروز نصفشو
ده روز میشه اصلا بهتر نشدم
دست و پام و گاهی صورتم خیلی گزگز میکنه حمله میگیرم و دلهره
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
سلام خوبی شما هنوز پنیک میشی؟, من ونلافاکسین ۳۷ میخورم هروز نصفشو ده روز میشه اصلا بهتر نشدم دست ...
سلام عزیزم .آره من بیشتر تپش قلب میگیرم وهراس از جمع دارم. این مدت واسه نتیجه گیری زوده به نظرم اگر به دکترت اعتماد داری صبر کن احتمالا دوزشو تغییر بده واست
سلام عزیزم .آره من بیشتر تپش قلب میگیرم وهراس از جمع دارم. این مدت واسه نتیجه گیری زوده ...
سلام
دارو چی میخوری بهتر نشدی؟
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
من پزشکم بهم الپرازولام داده. بهتر شدم ولی عوارض دیگه ای داره واسم . داروی قوی ای هستش
خواباوره
بمن ۱رو داد گفت هروقت بیخابی داشتی بخور
من الان رو صندلی نشستم پاهامو تکون میدم مسخ میشم انگار روح از تنم میره خیلی بده
از هراس دستام گزگز میکنه