2777
2789
عنوان

خانما باردار که نزدیک زایمانتتونه

1100 بازدید | 138 پست

من اخر هفته ۳۷ هستم خیلییی حالت پریودی دارم زیر دلم هم درد میکنه هم سنگینه نشونه زایمانه یا طبیعی هست دردا؟؟؟

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سز هستید یا طبیعی نه فکر کنم طبیعی نیست چون من سی پنح درد ندارم

سزارین اختیاری واسه همین استرس دارم میترسم دردا طبیعی شروع شه

اولی طبیعی بوده اگه هست احتمال زایمان طبیعی هست حتما استراحت کنید

اره اولی طبیعی بوده کلا از اول بارداری در حال استراحتم هیچ فعالیتی ندارم

فقط انقباض و دردای منظم نشونه زایمانه من هفته سی هستم چقد طولانیه هوووف

واسه من خیلی زود گذشت خیلیی اصلا باورم نمیشه داره تموم میشه من سی هفته خوب بودم از ۳۷ هفته یکم دردا شروع شد

کاش من دردام شروع بشه ۳۶ هفته ام خیلی کمر دردم و بی حالم دیگه عصبی و ناراحتم بخدا با اینکه هیچیم جور نیس اما دیگه میخوام بدنیا بیاد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

کاش من دردام شروع بشه ۳۶ هفته ام خیلی کمر دردم و بی حالم دیگه عصبی و ناراحتم بخدا با اینکه هیچیم جور ...

دقیقااا منم کمردردم و بیحال بی انرژی خسته شدم

واسه من خیلی زود گذشت خیلیی اصلا باورم نمیشه داره تموم میشه من سی هفته خوب بودم از ۳۷ هفته یکم دردا ...

من از هفته سوم تا بیستم تهوع داشتم هر روز ی بازی برام درمیاره😅😣 واقعا برام کند میگذره

کاربر سال ۹۶ هستم