2777
2789
عنوان

خانما باردار که نزدیک زایمانتتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 138 پست
کاش من دردام شروع بشه ۳۶ هفته ام خیلی کمر دردم و بی حالم دیگه عصبی و ناراحتم بخدا با اینکه هیچیم جور ...

۳۷ هفته ب بعد مشکل نداره ولی الان نه

یکم مونده تحمل کن

کاربر سال ۹۶ هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته سوم تا بیستم تهوع داشتم هر روز ی بازی برام درمیاره😅😣 واقعا برام کند میگذره

من هنوز تا هنوزه شبی یه دیمترون میخورم اون هفته یه شب یادم رفت صبح انقدرررر حالم بهم میخورد همه جا رو خراب کردم 

کمر درد شدیدددد که فلجم کرده یک هفته هست پا درد شدید گرفتم که اشکمو در میاره

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
تحمل درد طبیعی رو ندارم هم میترسم اولی طبیعی بودم خیلی سخت بود

راستش منم خیلی میترسم با اینکه زایمان قبلیم سخت نبود ولی میترسم این سخت باشه 

میگن زایمان دختر بعد پسر سخته 😣😟

کاربر سال ۹۶ هستم
دقیقااا منم کمردردم و بیحال بی انرژی خسته شدم

معذرت میخوام ولی بخدا با این شکم من هنوز بو بهم بخوره حالم بهم میخوره🤦🏼‍♀️از اولم بی حال و بی انرژیم همش افتادم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

منم دوتا سزارین کردم سر هردوتاشم درد طبیعی شروع شد و دهانه رحمم باز شد حتی.نترس بابا

من اگه دردا شروع بشه دکترم راضی به سزارین نمیشه همین الانم با التماس راضی نگهش داشتم تا سه شنبه که اگه دهانه رحم باز نشد سزارین کنه

۳۷ هفته ب بعد مشکل نداره ولی الان نه یکم مونده تحمل کن

بخدا اگه همینجور باشم هفته دیگه میگم نامه بده دکتر برا سزارین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من هنوز تا هنوزه شبی یه دیمترون میخورم اون هفته یه شب یادم رفت صبح انقدرررر حالم بهم میخورد همه جا ر ...

ای بابا چه سخت

منم همین دردا رو دارم + کم خونی و قند لب مرز

کاربر سال ۹۶ هستم
راستش منم خیلی میترسم با اینکه زایمان قبلیم سخت نبود ولی میترسم این سخت باشه  میگن زایمان دختر ...

منم همینو فهمیدم چند تا هم اشنا دیدم واقعا سخت بوده براشون منم ترسیدم گفتم فقط سزارین