2777
2789
عنوان

🙌 خدانگهدار برای مدتی🚶‍♀️⏰

152 بازدید | 13 پست

خدایا.....

باشه؟؟🥺🥺

چند هفته ایی میرم 

شایدم بیشتر...(:

اینجا جایی بود ک خیلی راحت

حرف میزدم

اما وقتش رسیده مدتی نباشم🚶‍♀️

خدافس دوستان💓🌱🙌

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱

قبل اینکه بری اولین تاپیک من درباره فلافل خونگی گزارش بزن

خوشحالم از این فضای سمی دور میشی

مواظب خودت باش گل من

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
قبل اینکه بری اولین تاپیک من درباره فلافل خونگی گزارش بزن خوشحالم از این فضای سمی دور میشی مواظب خ ...

گزارش زدم👍

خیلی انرژی منفیش بالاس...

مرسی🙌🌱

منم هی میخوام ترک کنم نمیتونم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا ؟

الان تو دوره ایی هستم ک نباید بعضی تاپیکارو بخونم چون ب شدت انرژی منفیش بالاش، همینا بار منفیشون هی روی هم جمع میشه ب شدت روی عملکردم تاثیر منفی میذاره.

نمونه اش خیانت ک هر روز تا دلت بخواد هست 

الان تو دوره ایی هستم ک نباید بعضی تاپیکارو بخونم چون ب شدت انرژی منفیش بالاش، همینا بار منفیشون هی ...

روزی باید اونقدر بزرگ بشی که بتونی گوشات رو نگیری تا همه چی بیاد توش و مغزت تجزیه و تحلیل کنه

درسته بد و نا امید کنندس ولی پشتش یه دنیا درس و اموزشه که در برابر دنیای روزمرت بیمه میشی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بعضیا هم توهین و تحقیر میکنن ندونسته (:

اونا هم کلی درس توشه

اگه عمدی هم بکنن بازم خوبه و درس یاد میگیری برای زندگیه واقعیت

اینجا رو زندگی مجازی بدون برای امادگی زندگی واقعی

اینجا توهین میبینی و اماده میشی برای مواجهه منطقی با توهین فلانی

روزی باید اونقدر بزرگ بشی که بتونی گوشات رو نگیری تا همه چی بیاد توش و مغزت تجزیه و تحلیل کنه درسته ...

قطعااااا

ولی ببین ما ادما اونقدرا فرصت نداریم وقتمون برای همه چی بزاریم

چون خودم میدونم جنبه شو ندارم

مثلا نیت کردم فقط ۵ دقیقه بیام

ولی هی از این تاپیک ب اون تاپیک شده

قشنگ ۱ ،۲ ساعت زمان رفته.

الان باید اولویت بندی کنم

همین

وگرنه منمممم خیلی دوس دارم بمونم

منم مثل شما خیلی چیزا یاد گرفتم واقعا😀

قطعااااا ولی ببین ما ادما اونقدرا فرصت نداریم وقتمون برای همه چی بزاریم چون خودم میدونم جنبه شو ند ...

بحث برنامه ریزی و اولویت با فرار کردن و منفعل شدن فرق داره

بگو برنامه ریزی کردم و نمیام