2777
2789
بچه اولم با دوبار اقدام ماه اول باردار شدم بچه دومم و سومم ماه دوم باید رحمت سرد نباشه

ببخشید میشه توضیح بدی چطور میشه تشخیص داد رحم گرمه یا سرده 

اخه بعضیا هم میگن رحم زیادی هم گرم باشه باعث سقط میشه

M I s🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دلم دختر میخواد ولی دلم بارداری و نوزاد داری ونمیخواد 

دلم میخواد یکی یه دختر بیاره بدتم 🤣

۴ بارداری داشتم هر ۴ پسر وکلا چهارمیو به خاطر دختر آوردم ونشد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
برات صلوات فرستادم

ممنونم مهربونم لطف کردی 😍🌺🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من ۱۰ ساله متاهلم یه بچه ۵ ساله دارم الان باردارم به خواهرشوهرم گفتم دهنش وا نشد تبریک بگه برگشته میگه تو خونه بلندشو راه برو ها نشینی خودشم گفتم حال ندارم تهوع دارم اون یکی خواهرشوهرم منتظر بودم یه زنگ بزنه زنگ زد هیچی از بارداریم نگفت مادرشوهرمم زنگ زد حالمو نپرسید انگار واسه پنجمی باردارم خوبه میگم دومیه زرت زرت بچه نزاییدم اینا اینجوری میکنن 

بعضیا به جای نظر دادن و گفت و گو کردن دخالت میکنن

آخه حق همون نظر دادنشم ندارن!  بعد میان توهین میکنن دیگه نوبره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
حتما بچه هاتون ساکتن ۳ و ۴ و... میخوایین من اولی ساکت بود آماااا دومی قاچم داده

برای منم اولی پدرمو درآورد اونقدر حرف میزنه اوف دیگه مغزم نمیکشه میگم خدایا برای دومی رحم کن

ببخشید میشه توضیح بدی چطور میشه تشخیص داد رحم گرمه یا سرده  اخه بعضیا هم میگن رحم زیادی هم گرم ...

تو قاعدگی چند روز اول حمام نرو

موقا ظرف شستن پیشبند ببند

اگه طبعت گرمه میل جنسیت زیاده مثلا یه پماد واژینال میزنی مشخصه خوب اب میشه یا نه همه برمیگرده و...

بعدم پریودی منظم باشه کیست نباشه