2777
2789
به هیچ کس هیچ ربطی نداره  یکی نمیخواد یکی ۵ تا میخواد

من به شخصه آدم خونسردی هستم، ولی تو جواب امثال این فضول ها که اکثرا توهین هم میکنن هرچی از دهنم دربیاد میگم 🤣   آدمی که به خودش اجازه میده تو زندگی بقیه دخالت کنه اندازه 🐄 هم شعور نداره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجیم ۴۳ سالشه یه دختر داره دوتا پسر میگه دلم یه دختر میخواد نمیاد 🤣

ولی بچهاش خیلی ساکت وآرومن خوبن و درس خون 

کوچیکه ۴ سالشه یه خورده شیطونه وپر جنب وجوشه اما خرابکار نیست 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
دوتا پسر

خدا برات نگهداره 

پس واجب شد دست به کار بشی یه دختر بیاری ... واقعا زندگی رنگ میگیره با این خانومای صورتی 🥰😍

تاپیک جنسیت منو بخون کمکت میکنه ... تاپیک دوران بارداری هم حتما بخونی .. مخصوصا کارای زیبایی و خوش روزی و باهوشی دقیق انجام بده ...

برای دختر شدن هم حتما رو شوهرت خیلی کار کن از دوماه قبل .. و در کنارش خودتم انجام بده . مثلا عرق کاسنی بخوری.  از یک ماه قبل ......

و سرکه یک قاشق بریزی تو یک لیوان آب بعد ناهار بخوری اینو دو هفته انجام بده زیاد انجام نده .. 

و یک قاشق سرکه بریزی تو یک لیوان آب نیم ساعت قبل اقدام با سرنگ بریزی داخل ... اینم زیاد انجام ندی خشکی واژن میاره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
واسه منم دعاکنید خدا یه نی نی خوشگل و سالم هم‌ به من بده🥹🥹 استارترجان انشاالله برای شما هم هرچ ...

برات صلوات فرستادم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
الهی امین

🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
متوسط ایرانم 🥰

چی بگم والا آن شالله هرچی خیر برات پیش بیاد

طرز فکر ها مختلفه من که تو این زمونه کسی ازدواج هم میکنه تعجب می‌کنم دیگه چه برسه به بچه

خودم یه دونه بچه دارم

خیلیییی بچه دوس دارم خیلی زیاد ولی واقعا آینده همین یک دونه هم تصمیم نیست تو این اوضاع که داره هی بدتر میشه چرا یکی دیگه اضافه بشه