2777
2789
عنوان

با شوهری که تا الان پیش دوستشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 97 پست
هیچی من هیچی اون اونقدر بی محبتی کرد و دوستاشو ترجیح داد منم دیگه دل سرد شدم بخاطر پسرم که ضربه نخو ...

متاسقم.با تمام وجودم درکت میکنم😔

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا الان بیاد تا یه چیزی بگم شروع میکنه به دعوا کردن میگه زهر مارم کردی اسیر که نیستم و فلان

چی بگم ...حواست جمع کن به واکنش هاش ببین زیاد چت می کنه؟ یا وقتی میری پیشش ، گوشی شو‌کنار میذاره یا صفحه رو عوض می کنه..یا اون شب هایی که میره واکنش نسبت ب قبل تغییر میکنه...گوشیش قفل داره؟

شب با  ی پتو همراهیش میکنم توی کوچه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
هیچی من هیچی اون اونقدر بی محبتی کرد و دوستاشو ترجیح داد منم دیگه دل سرد شدم بخاطر پسرم که ضربه نخو ...

منم حاملم.. ۹ هفتمه‌. مشکل شوهر من رفیق بازی نیس.یه مشکلات دیگه داره که واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم در لحظه صد بار می میرم و زنده میشم.دارم به جدایی فکرمیکنم

ارزش نداره عصاب خودتو شوهرتو خورد کنی بلاخره اونم باید ی تایمی با دوستاش بگذرونه

خب دوس ندارم پقتی منو اورده خونه مامانم همچین کاری بکنه که همش ازم بپرسن شوهرت چرا نمیاد تا این موقع کجاست

۵ ساله.

من ۶ ساله برام دیگه فرقی نداره حیلی 

البته گاهی حرص میخورم ولی انقدر بچه ها برام مشغولیت درست میکنن ک ب کارای اون ریز نمیشم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

منم شوهرم از صبح رفته با رفیقاش بیرون زنگش میزنم جواب نمیده قرار بود بعداز ظهر ببرم بیرون که قالم گذاشت

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 
اره واقعا الان بیاد تا یه چیزی بگم شروع میکنه به دعوا کردن میگه زهر مارم کردی اسیر که نیستم و فلان

چون میدونه اگه بیاد خونه همون حرفای تکراری میزنی ، ی مدت متفاوت عمل کن ، خیلی ب خودت برس ، شام اماده کن ، بهش بگو من زودتر خوردم اگه میخوری برات گرم کنم . بعدم بشین یکم باش حرف بزن . بعدم در عین زیبایی، خوشگلی با لباسای خوشگل برو بخواب و کاری ب کارش نداشته باش تا بیفته دنبالت ، چند وقت همینجور باش ، بعضی شبا اصلا براش شام نزار بگو گفتم تو دیر میای منم حاضری خوردم، یا برای خودم از بیرون سفارش دادم و خوردم ، یا و اسم غذاهای خوشمزه بیار ک حسرت بکشه چرا براش نذاشتین ،ولی فرداش مثلا غذای خوب بزار جلوشا .‌‌کلا اصلا ایراد نگیر نپرس کجا بوده اسنا بزار تعجب کنه چرا هیچی نمیگی. زمان میخواد .شاید حتی ۶ ماه هیچی نگی و فقط خوب باشی ..تا ب خودش بیاد ..یا مثلا بچه رو بزار کلاس . بهش زنگ بزن ساعت ۷ برو دنبال بچه من ارایشگاهم . سشوار موهام طول میکشه برم دنبالش .ک خودش رو مسئول بدونه و کم کاری نکنه