از ساعت پنح بعد از ظهر منو اورذه خونه مامانم خودش هم رفته تو اسنپ قرار بوده ساعت 8بیاد واسه شام خونه مامانم ساعت 7زنگ زد گفت دوستم خیلی اصرار کرد میرم خونش گفتم نمیخواد بری مامانم شام درست کرده ناراحت شد منم گفتم برو 9بیا هنوز نیومده مامانم اینا هم خوابیدن همش مبگفتن شوهرت چرا نمیاد دلم میخواد گریه کنم هرچی زنگ زدم جواب نداد فقط یه پیام داد که راه افتادم
هیچی من هیچی اون اونقدر بی محبتی کرد و دوستاشو ترجیح داد منم دیگه دل سرد شدم بخاطر پسرم که ضربه نخو ...
متاسقم.با تمام وجودم درکت میکنم😔
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
اره واقعا الان بیاد تا یه چیزی بگم شروع میکنه به دعوا کردن میگه زهر مارم کردی اسیر که نیستم و فلان
چی بگم ...حواست جمع کن به واکنش هاش ببین زیاد چت می کنه؟ یا وقتی میری پیشش ، گوشی شوکنار میذاره یا صفحه رو عوض می کنه..یا اون شب هایی که میره واکنش نسبت ب قبل تغییر میکنه...گوشیش قفل داره؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
هیچی من هیچی اون اونقدر بی محبتی کرد و دوستاشو ترجیح داد منم دیگه دل سرد شدم بخاطر پسرم که ضربه نخو ...
منم حاملم.. ۹ هفتمه. مشکل شوهر من رفیق بازی نیس.یه مشکلات دیگه داره که واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم در لحظه صد بار می میرم و زنده میشم.دارم به جدایی فکرمیکنم
البته گاهی حرص میخورم ولی انقدر بچه ها برام مشغولیت درست میکنن ک ب کارای اون ریز نمیشم
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اره واقعا الان بیاد تا یه چیزی بگم شروع میکنه به دعوا کردن میگه زهر مارم کردی اسیر که نیستم و فلان
چون میدونه اگه بیاد خونه همون حرفای تکراری میزنی ، ی مدت متفاوت عمل کن ، خیلی ب خودت برس ، شام اماده کن ، بهش بگو من زودتر خوردم اگه میخوری برات گرم کنم . بعدم بشین یکم باش حرف بزن . بعدم در عین زیبایی، خوشگلی با لباسای خوشگل برو بخواب و کاری ب کارش نداشته باش تا بیفته دنبالت ، چند وقت همینجور باش ، بعضی شبا اصلا براش شام نزار بگو گفتم تو دیر میای منم حاضری خوردم، یا برای خودم از بیرون سفارش دادم و خوردم ، یا و اسم غذاهای خوشمزه بیار ک حسرت بکشه چرا براش نذاشتین ،ولی فرداش مثلا غذای خوب بزار جلوشا .کلا اصلا ایراد نگیر نپرس کجا بوده اسنا بزار تعجب کنه چرا هیچی نمیگی. زمان میخواد .شاید حتی ۶ ماه هیچی نگی و فقط خوب باشی ..تا ب خودش بیاد ..یا مثلا بچه رو بزار کلاس . بهش زنگ بزن ساعت ۷ برو دنبال بچه من ارایشگاهم . سشوار موهام طول میکشه برم دنبالش .ک خودش رو مسئول بدونه و کم کاری نکنه