از ساعت پنح بعد از ظهر منو اورذه خونه مامانم خودش هم رفته تو اسنپ قرار بوده ساعت 8بیاد واسه شام خونه مامانم ساعت 7زنگ زد گفت دوستم خیلی اصرار کرد میرم خونش گفتم نمیخواد بری مامانم شام درست کرده ناراحت شد منم گفتم برو 9بیا هنوز نیومده مامانم اینا هم خوابیدن همش مبگفتن شوهرت چرا نمیاد دلم میخواد گریه کنم هرچی زنگ زدم جواب نداد فقط یه پیام داد که راه افتادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیکار کردی اینجوری بی تفاوت شدی..منم خیلی دلم میخواد نسبت به خودش و کاراش بی تفاوت باشم ولی همچنان ح ...
چنساله ازدواج کردی؟
از ی جایی دیگه سر میشی
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
برنامه های مفرح بچین توی خونه ، توام باهاش برو هرجایی میره ، برو پیش دوستات ، بعد زنگش بزن بگو بیا دنبالم بریم خونه شام درست کرده مامانم ، بگو تا هرموقع تو بیای پیش دوستممم میمونم تا مجبور شه زود بیاد دنبالت . توی خونه غذاهای موردعلاقشو درست کنید . فیلمای خفن دانلود کن توی خونه باهم نکاه کنید و خوراکی بخورید . بعدم در خونت رو همیشه ب روش باز بزار عین خونه خودش بدونه اینجارو ... و اینکه صبور باش . اگه رفیق باز باشه حالا حالا دل صبور میخواد . ولی تو خیلی پایش باش و سعی کن با زوج ها رفت و امد کنید ک همش باهم برید جایی و خوش باشید