برند : زنیت قدرت : 2400 وات نوع جارو : کیسه دائمی و یکبار مصرف گنجایش مخزن : 3.5 لیتر دارای فیل....تر بهداشتی دارای سیم جمع کن لوله تلسکوپی استیل راندمان بالا با صدای بسیار کم دارای قابلیت تنظیم مقدار مکش دارای نشانگر پر بودن مخزن شعاع عملکرد : 9 متر طول کابل برق : 7 متر چرخش 360 درجه لوله خرطومی دارای حالت پارکینگ تعداد سری : 3 عدد لوله خرطومی : کنفی دراری پروانه استاندارد رده انرژی : گرید A دارای صفحه انلوگ لمسی
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
مرسی عزیزم ایشالا همیشه جنسات با قیمت عالی سود دهی بالا ب فروش برن