2777
2789

سلام دوستان من یه خواهر ۱سال و دوماهه دارم هرچیییی میخوره دو دقیقه نمیگذره دستشویی میکنه دستشوییشم ببخشید میگم یبوستیه و بوی خیلییی بدی میده کسی میدونه مشکلش چیه؟باید چیکار کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این به یبوست نمیخوره 😂😂

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

برا تاپیک قبلت  گفتی قرص سیبل  میخوری دلدرد میگیری من الان دوساله مصرف میکتم و ولی کیستیکم و تاحالا  اصلا همچین اتفاقی برام نیوفتاده ک دلم درد کنه هیچ مشکلی نداشتم برو به متخصصت بگو حتمن تا قرصو عوض کنه برات تو به این قرص حساسیت داری عزیزم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
برا تاپیک قبلت  گفتی قرص سیبل  میخوری دلدرد میگیری من الان دوساله مصرف میکتم و ولی کیستیکم ...

عزیزم پلی کیستیکت خوب نشده؟

بعد ریزش مو نگرفتی بعد خوردنش؟

من ماه اول خیلی اذیت شدم ولی ماه دوم بهتر بود زیاد دلدرد نمیگرفتم

مامانم که میگه یبوسته همیشه:(بچه تپلی بود الان خیلی لاغر شده

خپایی نکرده مشکل خطرناک نباشه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨