2777
2789

میخام کباب تابه ای درست کنم واسه افطار ولی هربار درست میکنم تقریبا سفت میشه چیکار کنم ابدار باشه و سفت نشه 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتى ميخواى سرخ كنى كنارش گوجه حلقه حلقه كن يا رنده كن بزار و اينكه سرخ كردى تموم شد با گوجه ها درسو بزار ٢دقيقه زير حرارت كم  آبدار ميشه عزيزم

چشام تاره تارو دلم روشنه،دلم روشنه چون خدا با منه

من دوتا پیاز بزرگو رنده ریز میکنم ابشو میگیرم با چرخ کرده قاطی میکنم یه کم هم نمک و فلفل و زردچوبه میزنم یه قاشقم ارد میریزم وا نره

بعد کف ماهیتابه خیلی کم روغن میریزم گوشتو پهن میکنم قشنگ بازش میکنم لبه های ماهیتابه رم پر میگنه بعد زیرشو کم میکنم درشو میزارم وقتی که آب انداخت درشو برمیدارم یه طرفش که پخت پشت و رو میکنم برای اون روش دیگه نمیخاد در بزاری یکم که پخت گوجه هارو حلقه کن بچین روش درشو بزار یه 10 دقیقه موند بردار

نوش جان

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
کامل توضیح دادم دیگه

اخه من تا الان گوجه نمیذاشتم فک میکردم بد میشه ممنون عزیزم از توضیح کاملت

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

من واسه ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده؛ 

ی پیاز بزرگ میزنم

یا دو تا متوسط

بعد نمک و اگه خیلی آب داشت ی کم آبشو میگیرم

ولی مهمه ک با رنده خیلی ریز رنده ش نکنی چون همه ش میشه آب

...

بعدم مثه کتلت سرخ میکنم

بعد ک سرخ شد گوجه حلقه حلقه میکنم سرخ میکنم ک قشنگ بپزه گوجه م

بعدم کبابا رو میچینم بغل گوجه ها 

ک آب گوجه بره تو خوردش

چیه نکنه توقع داری عکس گربه بذارم پروفایلم؟؟؟؟!! نه فقط سگ   
من واسه ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده؛  ی پیاز بزرگ میزنم یا دو تا متوسط بعد نمک و اگه خیلی آب داشت ...

اینم روش خوبیه 

من باپیازرنده شده زیاد میذارم بارنده ریز البته .اب پیاز هرچه بیشترباشه کبابت بهترمیشه ونرمتر.دوطرف رو یه کم توی روغن تفت بده بعد گوجه رنده کن وقارچ ریز شده درب ظرف رو بذار تا کباب تابه ایهات مزه گوجه بگیرن .نذار خیلی خشک بشه.

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

وقتي سرخ كردي چندتا گوجه خورد كن كنار كبابات بزار اندازه يه استكان اب با يه قاشق رب مخلوط كن بريز رو كبابات درش رو بزار تا بخار پز بشه اب گوجه به خورش ميره خيلي خوشمزه ميشه

و خدایی که همین نزدیکیست'