2777
2789
عنوان

شوهر یکی از فامیلامون میخواد با ما بیاد سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 105 پست
ب شوهرم گفتم امشب بریم گفت ب خدا خستم منم دلم سوخت گفت باشع

خب یه وقت دیگه برید و بهش نگید.

اگه مسیر عادیتون بود اشکالی نداشت ولی وقتی میگی سالی یک بار با هم جایی میرید و طرف هم اینقدر کم شعوره که نمیفهمه واقعا جای کوتاه اومدن نداره. الکی بگو ما سر راه باید میرفتیم فلان روستا خونه زن داییِ دخترعموم؛ گفتیم شما هم دیرت میشه هم شاید معذب بشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم همیشه که میریم بیرون مادرشوهرم جلو میشینه البته من به احترام سنش خودم میرم عقب میشینم اونم ک ...

خب کار شما هم اشتباهه که حرف دلتونو با همسرتون نمی زنید

به زبون خوش و نرم با دلربایی زنانه تون ازش بخواید جوری برنامه بریزه که گاهی تفریحاتتون فقط خودتون دونفر باشید

این حق هر زن و شوهریه 

اگر این ساده ترین و بدیهی ترین خواسته هات رو نمی تونی بیان کنی بعدا دچار مشکلات بزرگتری خواهی شد

البته نحوه گفتن خیلی مهمه مه حرفت رو درست و صادقانه بزنی تا طرف مقابل دچار سوبرداشت نشه

اگر واقعا بلد نیستی خواسته هاتو بیان کنی حتما چند جلسه پیش یه مشاور محرب و متعهد برو و یادبگیر. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اسی منم همیشه که میریم بیرون مادرشوهرم جلو میشینه البته من به احترام سنش خودم میرم عقب میشینم اونم ک ...

میدونم بعضی چیزا سر وقتش شیرینه وقتی میگذره آدم دل سرد میشه بلخره منم دلم میخواد با شوهرم برین سفر جلو بشینم ولی یکی از خانواده شوهرم مزاحمتون میشه

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
بنظرم بپیچونید محترمانه مسافرت سالی یکبارتون خراب نکنید با مزاحمت ایشون وقتی نسبت نزدیک ندارن مهم نی ...

ب خدا من میگم بریم شوهرم میگه حالا زنگ زدن زشته دیگه

دوساعت 

اسی. خدایی دو ساعت که چیزی نیست. گفتم لابد ۱۰ ساعت تو راهی.سخت نگیر برو عقب بشین و برو.‌فقط یادت باشه از این به بعد هر جا خواستید برید اول همه جا راپر نکنید که اینجور گیر بیفتید

اسی. خدایی دو ساعت که چیزی نیست. گفتم لابد ۱۰ ساعت تو راهی.سخت نگیر برو عقب بشین و برو.‌فقط یادت باش ...

آخه برگشتنیم میاد باهامون

آخه من همیشه عقب میشینم جوری ک واسه همه شده عادت یه راست برن جلو پبش شوهرم بشینت 

خب مگه همیشه یکی باهاتون هست؟؟؟ یه گردش و موقعیتهایی فراهم کنید که بتونید دوتایی تنها باشید. اینطوری تو سفر که بزرگتر و مرد و ... ممکنه باشه ناراحتی تو دلت نمی‌مونه. یه جوری باشه که دیگه خودت به یه بزرگتر تعارف کنی بره جلو. الان آدم حس میکنه کلا اونقدری که دوست داری وقت گردش و سفر خلوت نداشتید تو ماشین.‌ دغدغه‌ت خلوت و تنهاییه تا صندلی جلو نشستن. این رو سعی کن حل کنی

خب مگه همیشه یکی باهاتون هست؟؟؟ یه گردش و موقعیتهایی فراهم کنید که بتونید دوتایی تنها باشید. اینطوری ...

آره حلش میکنم متاسفانه بعضیا شعور اینکه جای زن پیش شوهرشع رو ندارم 

آره حلش میکنم متاسفانه بعضیا شعور اینکه جای زن پیش شوهرشع رو ندارم 

والا من برخلاف شما فکر نمیکنم جای زن همیشه پیش شوهرشه. یه کم اقتضای سن کم ازدواج کردنه که شما اینطوری فکر میکنی. واسه همین میگم جاهای دیگه با شوهرت خلوت کن که برات تبدیل به ناراحتی عمیق نشه و یه بزرگتر تو ماشین جلو نشست ناراحتیت شدید نشه