2777
2789
عنوان

خانومایی ک ماشین ظرفشویی دارن وسیله کاربردی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 57 پست
هر روز استفاده میکنم دوبار راحتم حتما بخر بعد لباسشویی ظرفشویی واجبترینه برای خانمها

مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و بوش سری ۶ترک موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و ...

من بلومبرگ دارم آلمانیه . البته فکر کنم مونتاژ ترکیه ست . 

مامانم بوش داره راضیه . ترک . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و ...

من سال ۹۶ خریدم برای جهیزیه ام 

۱۴نفره الجی هستش

نمیدونم الانم هست یا ن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
من همیشه برای مخترعینش دعا میکنم 😂

دقیقا منم  هر روز  میگم  خدا  خیررر بده  سازندش که از دست درد و پا درد  راحتم کرد.  روزی  ۲باز   میزنمش

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خیلی کار آمده اگه خواستی بگیری الگانس بگیر سه کشو هستش ولی بقیه مارک ها دو کشو 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
هر روز استفاده میکنم دوبار راحتم حتما بخر بعد لباسشویی ظرفشویی واجبترینه برای خانمها

عزیزم ی سوال دگ چ ظرفایی رو نمیتونی بذاری تو ماشین؟مثلا پلاستیکی یا روحی و تفلون نمیذاری؟ظرفاتو خراب نکرده مثلا گلشون کمرنگ بشن

عزیزم الان ایرانیا هم ۳ کشو شدن.

خب اونجوری خوبه چون من تا حالا هرچی دیدم دو کشو بوده هم بوش هم دوو که تازگیا از آشناها خریدن 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
خیلی کار آمده اگه خواستی بگیری الگانس بگیر سه کشو هستش ولی بقیه مارک ها دو کشو 

دوکشو  ها   بهترن که.   من  ۳کشو  دارم،یک کشو  رو دراوردم.   

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم ی سوال دگ چ ظرفایی رو نمیتونی بذاری تو ماشین؟مثلا پلاستیکی یا روحی و تفلون نمیذاری؟ظرفاتو خراب ...

من پلاستیک میذارم

روحی کلا استفاده ندارم

گرانیت قابلمه و ماهیتابه ام گذاشتم

ب هیچ عنوان چیزیشون نشده

چینی های من ساده ان گلم

ولی ارکوپالام گلاش چیزی نشده مارک لومینارک هستش

خریدی برات میان وصل میکنن توضیح میدن همه رو 

فقط مارک خوب بخر

مبارک باشه پیشاپیش❤️

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
عزیزم ظرفارو چقدر تمیز میکنی میذاری داخلش؟

لپه و   پیاز داغ رو   با دستمال و قاشق خارج میکنم. چربی ها و چند دونه برنج  رو   میزارم  بمونه.  هر چی ظرف  چرب تر،،بهتر  .چون  شویندش با   چربی   واکنش میده. چربی نباشه،، شوینده کار نمیکنه درست.