ی مقدار پول دارم میخواستم یا طلا بخرم یا ماشین ظرفشویی،اونایی ک دارن خداییش بگین وسیله بدرد بخوری هس یا نه؟دائم ازش استفاده میکنین یا فقط مهمونی ب مهمونی؟چون شنیدم اگه مرتب ازش استفاده نکنی خراب میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خونه خواهرشوهرم دیدم قشنگ همون زمانی را که میشه ظرف ها راشست ،ظرفا را پاک میکنن میزارن توماشین م ...
نه خونه خودمه،نمیدونم منم دیدم تمیز میکنن ظرفارو ولی از وقتی دخترم بزرگ شده سینکمون دائم پره ظرفه اصلا ظرف شستن تمومی نداره تو خونه،۴،۵بار تا شب سینک پر ظرف میشه
مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و ...
من خیلی سال پیش خریدم مال جهیزیه امه. سامسونگه الان دیگه اصل پیدا کردن سخته. خیلی تحقیق کن و از جای معتبر بخر. ببخشید من مدلای دیگه رو نمیشناسم. ببین فقط نصاب به من گفت هروقت نمیخوای از برق بکش که شیربرقیش نسوزه. از من یبار سوخت عوض کردم
من قرص هوم پلاس میگیرم خیلی وقته. از وقتی فینیش تقلبیش زیاد شد نگرفتم. واقعا راضی ام تا این لحظه یدونه ظرفم نشده کثیف بمونه. اگر چیدمان درست باشه چرا باید نشوره. راستی اینم میگن که ظرفارو خیلی تمیز نکنین بزارین چون بهتر شسته میشن