2777
2789
عنوان

خانومایی ک ماشین ظرفشویی دارن وسیله کاربردی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 57 پست
منم   شویندم   ایرانیه.۱ساعته میزارم و چررررب و کثیف.    هایسنس  هست.برقشون ...

منظورت از کثیف مثلا چیزی هم چسبیده باشه بهش برنمیداری بعد بذاری تو ماشین؟

چیدمان که همونجور که جاهاشون مشخصه میذارم.

لیوان جدا بشقاب جدا.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
من گذاشتم هیچیشون نشد چدن گازامم میذارم 😂

چدن چیه🤣من فقط بچه هامو نذاشتم  توش🤣🤣🤣فیلتر هود،اسکاج،سرشعله ها،چدن ها،، سیخ کباب،     میوه ها ،سبزیجات و....

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه خواهرشوهرم دیدم قشنگ همون زمانی را که میشه ظرف ها راشست ،ظرفا را پاک میکنن میزارن توماشین م ...

نه خونه خودمه،نمیدونم منم دیدم تمیز میکنن ظرفارو ولی از وقتی دخترم بزرگ شده سینکمون دائم پره ظرفه اصلا ظرف شستن تمومی نداره تو خونه،۴،۵بار تا شب سینک پر ظرف میشه

چدن چیه🤣من فقط بچه هامو نذاشتم  توش🤣🤣🤣فیلتر هود،اسکاج،سرشعله ها،چدن ها،، سیخ کباب،   & ...

🤣🤣خداخفت نکنه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
منظورت از کثیف مثلا چیزی هم چسبیده باشه بهش برنمیداری بعد بذاری تو ماشین؟ چیدمان که همونجور که جاها ...

مثلا ته  دیگ   شیر  قابلمه رو نمیشورم.  دستگاه میشوره.   شیر سوخته شده کف قابلمه.   دونه های  سفت و  بزرگ و رشته های دراز رو  بردار

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه خونه خودمه،نمیدونم منم دیدم تمیز میکنن ظرفارو ولی از وقتی دخترم بزرگ شده سینکمون دائم پره ظرفه اص ...

تا نخری به در بخور بودن یانبودنش را نمیفهمی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و ...

من خیلی سال پیش خریدم مال جهیزیه امه. سامسونگه الان دیگه اصل پیدا کردن سخته. خیلی تحقیق کن و از جای معتبر بخر. ببخشید من مدلای دیگه رو نمیشناسم. ببین فقط نصاب به من گفت هروقت نمیخوای از برق بکش که شیربرقیش نسوزه. از من یبار سوخت عوض کردم

من قرص هوم پلاس میگیرم خیلی وقته. از وقتی فینیش تقلبیش زیاد شد نگرفتم. واقعا راضی ام تا این لحظه یدونه ظرفم نشده کثیف بمونه. اگر چیدمان درست باشه چرا باید نشوره. راستی اینم میگن که ظرفارو خیلی تمیز نکنین بزارین چون بهتر شسته میشن 

مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و ...

از کجا فرق ترک و آلمانی رو فهمیدی ؟مامان منم ماشین ظرفشوی بوش داره ساخت المان هست اما برای مامانم خوب مال چند سال پیشه که جنس ها بهتر بودن