2777
2789
عنوان

خانومایی ک ماشین ظرفشویی دارن وسیله کاربردی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 57 پست
عزیزم ی سوال دگ چ ظرفایی رو نمیتونی بذاری تو ماشین؟مثلا پلاستیکی یا روحی و تفلون نمیذاری؟ظرفاتو خراب ...

پلاستیک نزاری بهتره ولی در کل میشه گذاشت قابلمه گرانيت و تفلون هم نباید بزاری 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم هیچیشون نشد

چدن گازامم میذارم 😂

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
دوکشو  ها   بهترن که.   من  ۳کشو  دارم،یک کشو  رو دراوردم.  ...

چرا کشو بالا برای کفگیر ملاقه و قاشقاس دیگه خیلی کار امده

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
عزیزم ی سوال دگ چ ظرفایی رو نمیتونی بذاری تو ماشین؟مثلا پلاستیکی یا روحی و تفلون نمیذاری؟ظرفاتو خراب ...

من همه چی  میزارم.‌شوینده مهمه.  شوینده  قوی  ممکنه ظروف گلداری که مخصوص ماشین ظرفشویی  نیستن،کمرنگ  کنه.  ظروف مهمانت رو مخصوص  ظرفشویی بخر.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
لپه و   پیاز داغ رو   با دستمال و قاشق خارج میکنم. چربی ها و چند دونه برنج  رو   ...

مال ما پاکشوما هست.

شوینده هارو ایرانی میگیرم.

روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم.

کثیف که هست خوب تمیز نمیشه.

بنظرت مشکل از ماشینه یا شوینده ها یا مدت زمانش؟

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

من خونه خواهرشوهرم دیدم قشنگ همون زمانی را که میشه ظرف ها راشست ،ظرفا را پاک میکنن میزارن توماشین

من پولم داشتم بخرم ولی از نظر من کاربردی نیست مخصوصا اگر مستاجری،طلا بهتره

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

از لحاظ سلامتی ضرر داره تفلون بذاریم یا ماشین خراب میشه؟

چرا کشو بالا برای کفگیر ملاقه و قاشقاس دیگه خیلی کار امده

نه گلم

حتی   نصاب هم گفن دربیار،من زودتر دراورده بودم  قبل  از اینکه بگه...   بالای طبقه سوم  پر از جرم میشه،چیدمان قاشق ها   طول میکشه و...

بجاش  یه  جاقاشقی  ۶خونه پلاستیکی خریدم میزارم  کف طبقه اول.   عالی تر میشوره،

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مال ما پاکشوما هست. شوینده هارو ایرانی میگیرم. روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم. کثیف که هست خ ...

ظرفایی ک خیلی چرب و کثیف تایم اقتصادی بذار تمیز میشوره

اونایی ک کمتر کثیفه و چرب نیست تایم ۱ساعت و نیم بذار تمیز میشه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مال ما پاکشوما هست. شوینده هارو ایرانی میگیرم. روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم. کثیف که هست خ ...

هم شوینده هم زمانش ظرف اگه کثیفه باید ۳ ساعت باشه شوینده خوب هم فقط فینیش حتی خود فروشنده ها هم میگن

از لحاظ سلامتی ضرر داره تفلون بذاریم یا ماشین خراب میشه؟

به ظروف آسیب میرسه چون با حرارت خیلی زیاد شسته میشه

منم   شویندم   ایرانیه.۱ساعته میزارم و چررررب و کثیف.    هایسنس  هست.برقشون میندازه. چیدمانت مشکل داره قطعا.

هم شوینده هم زمانش ظرف اگه کثیفه باید ۳ ساعت باشه شوینده خوب هم فقط فینیش حتی خود فروشنده ها هم میگن

کلا ماشینم که نداشتم عادت دارم بعد از استفاده از ظرف آب میگیرم میذارم کنار ظرف رو.

اینجوری مشکلی پیش نمیاد برای ماشین به مرور؟