2777
2789

ی مقدار پول دارم میخواستم یا طلا بخرم یا ماشین ظرفشویی،اونایی ک دارن خداییش بگین وسیله بدرد بخوری هس یا نه؟دائم ازش استفاده میکنین یا فقط مهمونی ب مهمونی؟چون شنیدم اگه مرتب ازش استفاده نکنی خراب میشه...

بسیار راضی ام و واقعا خداروشکر میکنم و همش به سازنده اش دعا میکنم. مهمونی که عالیه ولی برای خودمونم استفاده میکنم خیلی. یمدت استفاده نکنی هم چیزیش نمیشه ولی میگن برای عمر طولانی تر هفته ای یکبار روشن شه. البته من خیلی شده اینقدر استفاده نکرده باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار راضی ام و واقعا خداروشکر میکنم و همش به سازنده اش دعا میکنم. مهمونی که عالیه ولی برای خودمونم ...

من همیشه برای مخترعینش دعا میکنم 😂

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بسیار راضی ام و واقعا خداروشکر میکنم و همش به سازنده اش دعا میکنم. مهمونی که عالیه ولی برای خودمونم ...

مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و بوش سری ۶ترک موندم

عزیزم قرص و ایناش خیلی گرون نیس؟شما چ مارک قرص میگیرین؟

من هوم پلاس یا پریل میخرم اینا کیفیتشون به پای قرصا  و پودرای خارجی نمیرسه ولی راضی کننده ست . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من دارم .خیلی دوسش دارم. العان اگه برگردم به عقب زودتر میخریدمش

مرسی از راهنماییت عزیزم،میشه لطف کنی بگی ماشینت چیه؟من خودم بودجهم حدود ۴۰ هس،بین بوش سری ۴ آلمان و بوش سری ۶ترک موندم

من همیشه برای مخترعینش دعا میکنم 😂