2777
2789
باوو یکی بگه چی گفته کنجکاوم کردینا

هیچی گفت شوهرم دامداری داره قیاسی یلحظه خواست بزنه به مسخره کردن که فریبا نادری گفت وضعمون خیلی خوبه و … من حس میکنم از خجالت زدگیش اینجوری گفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم موج سوارن ، هر چی بقیه بگن و پیج ها بگن سوار می شن ، حالا دیدن این بنده خدا پولداره ، دارن حمله می کنن 😄اگه می گفت من نون خوردن ندارم دو ستش داشتن 🤭😶‍🌫️ کلی میج لایک و ویو گرفتن با همین فریبا نادری ، کشور ما اینه متاسفانه 😬

خیلی معلوم بود تازه به دوران رسیده است .کسی که ثروتمند اصیل باشه هیچوقت درمورددارایی هاش اینطوری صحب ...

درسته اصلا چرا جای دور بریم همین امیرحسین فتحی خودش خرپوله مصاحبش با قیاسی اصلا تو این فازا نبود

خودش گفتدهمسرم دامداره تو برنامه قیاسی شما میگی نیست 🫤😂

برای شکسته نفسی گفت،شوهرش مدیر عامل شرکت شیر سحر یا همان روزانه قدیمه،اینکه شما فکر میکنید شوهرش داره زیر پای گاو تمیز می‌کنه اصلا همچین تصوری نداشته باش

خیلی از دامداری های بزرگ خودشون تولید کننده ی لبنیات هستند وبرای خودشون برند دارند

بله اما بیشتر اسمش تولید کننده و کارخانه داره نه دامدار، ایشون برای شکسته نفسی گفت دامدار