شوهرم همیییییییشه خونس. خیلی رومخه. خیلی پرحرفه. باهاش حرف نزنم گریه میکنه. هیچ برنامه ای نداره هدفی نداره هیچ جایی رو نداره بره بیاد. نه خانواده ای نه پارک میره نه باشگاهی نه دوست رفیقی. هیچ جا هیچ جای به تمام معنا. روانیم کرده. فقط چند تا سفر اسنپ میره و میدوه میاد خونه. عمرمو هدر داده ازش بدم میاد. تاپیکامم شبا که من تو خوابم میخونه بس که حوصلش سر میره. تو همه چی هم فضولی میکنه. سرشو به فیلم گرم میکنه تا تبلیغا میان شروع به پرحرفی میکنه روزی شونصدتا چایی میخوره برا منم میاره.
همین الان از دستش زار زدم. میزنم تو سر خودم فقط میگم تو رو قران یه ساعت برو بیرون نبینمت یکم. ...
خرجتونو از کجا میارید پس؟
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم من تو شرایط تو بودم ، البته اون مجبور بود ، میفرستادمش بیرون ، پارک ، پیش دوستاش
نمیره. هیچ جا نمیره. تکون نمیخوره. هیچ دوستی نداره. با یکی دو تا دوست بود همه بی محلی بش میکنن تلفناشو جواب نمیدن. کلا کسی محلش نمیدن چسبیده به من. پارک؟ پارک عمرا بره.