2777
2789
عنوان

یه مسئله راجع به شوهرم برام عین کابوس شده داره دقم میده🥺😓

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 50 پست
ببین این خانومی که تو محل کار من نیروی خدماته شوهرش کچکاره منتها زیاد کار گیرش نمیاد الان تو خوه میش ...

ببین مشکل من بیشتر خونه بودن زیادشه و رو مخ بودن رفتاراشه.  وگرنه هر جا کم بیاریم کارگری میره بنایی رفته نقاشی رفته همه کاری میکنه.  من فقط میخوام از خونه بره بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مشکل من بیشتر خونه بودن زیادشه و رو مخ بودن رفتاراشه.  وگرنه هر جا کم بیاریم کارگری میره ب ...

منتطر نشو خب کم بیایرید که بره.روتین بگو باید بری.

ولی در کل یا خیلی درونگراست یا افسردست دیگه دست خودش نیست سعی کن خودت بیشتر بری بیرون.مه دانشجو نیستی برو دانشگاه بشین تو کتابخونه اونجا درس بخون. ول کن کار خونه رو بگو انجام بده.

کی بچه ها رو نگه داره؟ خونه رو تمیز کنه.  میرم بیرون پیاده روی انقد زنگم میزنه ابراز دلتنگی میک ...

هرروز برو پیاده روی گوشی رو یا بزار جا خونه یا سایلنت کن بزار جیبت ۲ بار اون اذیت میشه تو هم عذاب وجدان میگیری اما بار ۳ هردو عادت میکنید . حداقل با روزی یکبار پیاده روی وزنت کم میشه اعصابتم آروم میشه کمترم خونه ای چای شکلات بخوری . اینطور یه بابی باز پیشه واسه تغییرات بعدی 

اگه انجام دادی خبرم کن 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰