2777
2789
عنوان

یه مسئله راجع به شوهرم برام عین کابوس شده داره دقم میده🥺😓

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی این کارا رو کرده الان دیگه سنش بالاس میگه کمردردم 

عزیزم شما بهونه های ایشونو قبول داری مثکه خودتم دوست داری بشینید پیش هم چایی بخورید 😅 وگرنه که پیرمردام حتا هنوز دارن کار میکنن تو این وضع اقتصادی 

عزیزم شما بهونه های ایشونو قبول داری مثکه خودتم دوست داری بشینید پیش هم چایی بخورید 😅 وگرنه که پیرم ...

نه من روانی شدم از دستش.  حتی حاظرم پول جمع کنم هر ماه فقط بفرستمش شبا باشگاه تا دوازده شب بیاد خونه و خسته هم بخوابه😂ولی خب واقعا کمرش درد میکنه در جریان دیسک کمرش هستم 

زرنگ باش تو دانشگاه بچرخ کار تایپ و پروژه و اینا گیر بیار بده بهش انجام بده

اصلا نه گوشی اندروید داره نه بلده تایپ کنه.  فقط میگه از بابات پول بگیر من یه کاری بکنم ماشین درست کنم یا یه کاری بابات برام پیدا کنه. حالا بابا منم یه پیرمرد از پس اداره خودشم برنمیاد 😔

اصلا نه گوشی اندروید داره نه بلده تایپ کنه.  فقط میگه از بابات پول بگیر من یه کاری بکنم ماشین د ...

ببین این خانومی که تو محل کار من نیروی خدماته شوهرش کچکاره منتها زیاد کار گیرش نمیاد الان تو خوه میشینه مواد ترشی میخره میشوره ریز میکنه خشک میکنه و ترشی میزارن.سبزی پاک میکنه بسته میکنه میبرن سوپریا. بخدا مرده میگه صب تا شب داره ازین کارا میکنه.دیگه سبزی پاک کردن و ترشی خورد کردن که سلیقه ام نمیخواد. توام فک کنم خیلی بهش شل میگیری یکم جدی باش دعوا کن بذار به خودش بیاد