2777
2789
عنوان

یه مسئله راجع به شوهرم برام عین کابوس شده داره دقم میده🥺😓

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 50 پست

عزیزم من تو شرایط تو بودم ، البته اون مجبور بود ، میفرستادمش بیرون ، پارک ، پیش دوستاش 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان از دستش زار زدم.  میزنم تو سر خودم فقط میگم تو رو قران یه ساعت برو بیرون نبینمت یکم. ...

خرجتونو از کجا میارید پس؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
از کجا؟ کی براش پیدا کنه.  انگار طلسمیم.  نه عرضه داره پیدا کنه نه دوست آشنا داره

هرجا. الان یه نفر بدون تحربه هم بره شاگرد یه برقکار یا کابینت سازی ، بگه کار میحام میدن ، حقوق پایه هم میدن . خودش نمیخواد 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

گفتم چندتا اسنپ میره میدوه میاد خونه.  انگار خونه خبریه🥺

با روزی چندتا اسنپ که خرج یه زندگی نمیگذره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همین الان از دستش زار زدم.  میزنم تو سر خودم فقط میگم تو رو قران یه ساعت برو بیرون نبینمت یکم. ...

تاحالا ندیدم این مدل

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
عزیزم من تو شرایط تو بودم ، البته اون مجبور بود ، میفرستادمش بیرون ، پارک ، پیش دوستاش 

نمیره.  هیچ جا نمیره.  تکون نمیخوره.  هیچ دوستی نداره.  با یکی دو تا دوست بود همه بی محلی بش میکنن تلفناشو جواب نمیدن.  کلا کسی محلش نمیدن چسبیده به من.  پارک؟ پارک عمرا بره. 

کی بچه ها رو نگه داره؟ خونه رو تمیز کنه.  میرم بیرون پیاده روی انقد زنگم میزنه ابراز دلتنگی میک ...

پس شوهرت چیه اون ک خونس بده نگه داره دیگ خونه رم تمیز کنه

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪