2777
2789
عنوان

‌گرفتن وام (فوری) بدون ضامن

2500 بازدید | 10 پست

بانک رسالت: آنلاین حساب باز میکنید، با حسابتون کار میکنید و بعد چند ماه بر اساس میانگین سپرده وام قرض الحسنه میدن. اگه اعتبارسنجی تون نتیجش خوب باشه، با یه سفته الکترونیکی و بدون ضامن وام میاد به حسابتون. همه مراحل هم آنلاین انجام میشه.

بانک مهر ایران هم ظاهرا شبیه بانک رسالت عمل میکنه،

ویپاد: ترابانک پاسارگاد: سه نوع وام نسبتا فوری و بدون ضامن داره. از یک تا پنجاه تومن بیست و سه درصد. اینم کارش کلا آنلاین هست. اگه موقع افتتاح حساب کد معرف IXLE6E رو بزنید، ظاهرا همون اول کار هم سی چهل هزار به حسابتون واریز میشه.

خودم وام رسالت و ویپاد رو تا حالا گرفتم. اگه سوالی باشه جواب میدم.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

مهر ایران رو قبلا هم از یکی شنیده بودم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهر ایران رو قبلا هم از یکی شنیده بودم 

رسالت و مهر چون قرض الحسنه هستند، وامهای پر برکتی هستند. برای من که همیشه خوب بوده.

رسالت و مهر چون قرض الحسنه هستند، وامهای پر برکتی هستند. برای من که همیشه خوب بوده.

ممنون از این که اطلاع دادی

باید برم افتتاح حساب

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

میتونیم وای ویپاد همون اول پنجاه تومن بگیریم ؟ 

نه، سپرده گذاری لازمه. هر صد هزار تومن در هر روز یک امتیاز میشه. 

برای رسالت بریم کافی نت افتتاح حساب کنیم؟

بله. البته با گوشی هم میشه.

من پولی که در ماه خرج میکنم رو میذارم تو این حساب، یا پول درشتی که چند روز محدود دستمه و امکان سپرده گذاری نداره رو میذارم.