2777
2789

دوتا سوال دارم ممنون میشم برحسب تجربه اگر اطلاعی دارین کمکم کنین از این نگرانی دربیام. 

سوال اول اینه که من این ماه دو سه روز زودتراز موعدم پریود شدم. همیشه دوره هام 28 یا29 روزه و به موقع بوده.گه گاهی هم یکی دوروز با تاخیر میشدم ولی همیشه خوب و به موقعه بوده. اما اینبار خیلی تعجب کردم. دردش هم یکم بیشتر از همیشه طول کشید تا یکم الان بهترشدم.

سوال دوم اینکه که:معمولا روزای اول و روزای آخر دوره به اصطلاح روزای خشک گفته میشه. یعنی تقربیا هیچ ترشحاتی نیست. ولی من از فردای پاک شدنم شروع میشه .ترشحم خداروشکر اولش کمه. اما نگرانیم اینه که تا خود روزای اخر که نزدیک پریودم میشه ترشحات دارم.مقدارش به نسبت روز تخمگ گذاریم زیادنیست اما تقربیا هست.یا اندازه لکه است یا گاهی وقتا یکم بیشتر... 

خیلی ترسیدم نکنه مشکلی داشته باشم ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

دو سه روز پیش زیر شکمم قسمت سمت چپم یه تیرهای خفیف میکشید. الانم همین دردهای خفیف رو دارم تا میزنه به نزدیک کشاله ران.

من  توپریودی دردهام همیشه یکجور بوده .اینبار هم کلا دردش یکمقدار نسبت به قبل فرق داشت ؟

به نظرتون ممکنه عفونتی یا چیزی باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایم که ز.دتر پری شدی طبیعیه پیش میاد هوا هم گرم شده تاثیر داره

ترشح هم کلا واژن مرطوبه خشک خشک که نباید باشه مخصوصا که متاهلا با روابط و تحریکات خب در تمام طول ماه ترشح خواهند داشت...مهم اینه ترشح رنگ و بوش غیر طبیعی نباشه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

حنانه جان چطور ممکنه ؟ آخه نه دردی نه سوزشی نه خارشی.

البته گاهی خیلی کم خارش دارم که با شستن خوب و حمام و عوض کردن لباس زیر بهتر شده.

ولی خیلی از عفونت میترسم .

ایم که ز.دتر پری شدی طبیعیه پیش میاد هوا هم گرم شده تاثیر داره ترشح هم کلا واژن مرطوبه خشک خشک که ن ...

پري بعضي وقتها و سفيد و بدون بو هست ولي عفونت هست ،حالا چه ادراري چه رحم

ازمايش هر دو رو بده 

من تجربه داشتم  

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

وااااای خیلی میترسم. تو چطور بودی حنانه ؟ توم مشکل منو داشتی ؟ 

چه آزمایشی دادی ؟ 

گاهی وقتا بعداز رابطه هم ترشحاتم یکم شکل پنیری هستن. اما بقیه روز ترشحاتم یا تقریبا غلیظن یا شیری و کرمی رنگن.

وااااای خیلی میترسم. تو چطور بودی حنانه ؟ توم مشکل منو داشتی ؟  چه آزمایشی دادی ؟  گاهی ...

برو دكتر زنان ، معاينه ميكنه ، اگه لازم باشه پاپ اسمير ميگيره ، بگو ازمايش عفونت ادرار هم برات بنويسه ، بعد اگه عفونت داشتي بگو برا شوهرت هم دارو بده چون ممكنه اون هم بگيره 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
برو دكتر زنان ، معاينه ميكنه ، اگه لازم باشه پاپ اسمير ميگيره ، بگو ازمايش عفونت ادرار هم برات بنويس ...

ممنون عزیزم .

با اینکه خیلی میترسم از معاینه ولی حتما میرم. 

بازم ممنون.

برای اینکه بعد سقط دوباره رحمم آماده شه چقد وقت لازمه و قبلش پیش طب گیاهی برم چطوره؟

راستش اطلاعاتم در این زمینه کمه.اما فکر نکنم تخم شربتی باعث سقط شه.چون اتفاقا طبع ملایمی داره و واسه زن باردار خوبه

فکر کنم بهتره یه شش ماهی صبر کنی و خوب تو این مدت هم خودتو هم بدنتو تقویت کنی.

چرا پیش طب گیاهی بری؟ برو پیش یه متخصص خوب که کمکت کنه .