2777
2789

والا عزیزم تو دعوا حلوا پخش نمیکنن 

حالا نمیگم حرف زدنشون درست بوده نه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو زرزر نکن

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بگو زرزر نکن

خدایی حقشه رابطه رو تموم کنم؟؟

اینم بگم در موقع خیلی شدید عصبانیت اینارو گفت و منم خیلی عصبی بودم ولی والا بدترین حرفی که زدم ببند دهنتو رو بود 

دیگه مثل اون نگفت حالا هری انقدر ک..شعر نگو

بعدش بیاد  یه دل سیر ناز تو بخره 🥲🤧

دیگه آدمم حسابش نمیکنم بره گمشه 

انقدر باهاش سوختم و ساختم تاحالا بهش نگفتم هری 

اونوقت کی باشه که بخاد به من همچین زری بزنه

والا عزیزم تو دعوا حلوا پخش نمیکنن  حالا نمیگم حرف زدنشون درست بوده نه

خدایی حقش هست ازش جدا بشم؟ 

تو موقع عصبانیت اینو گفت و من هم بشدت عصبی بودم ولی حرف بدی بهش نزدم تنها حرف این بود که بهش گفتم ببند دهنتو همین 

اونوقت برمیگرده به من میگه هری انقدر ک..شعر نگو 

خدایی حقش هست ازش جدا بشم؟  تو موقع عصبانیت اینو گفت و من هم بشدت عصبی بودم ولی حرف بدی بهش نز ...

عزیز دلم .درسته تو عصبانیت و دعوا نباید فحش و بدوبیراه گفت 

ولی گاهی این جملات حتی بین دوست دختر یا خواهر برادر پیش میاد 

ولا دیگه این جملات و کلمه محاوره ای شده 

حالا یه خبطی کرده 

گارد نگیر و اعصابتو خورد نکن 

بعضیا وقتا باید گذشت و فراموش کرد 

با با ادب بودن خودت میتونی بهش یاد بدی که کلماتش اشتباهه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عزیز دلم .درسته تو عصبانیت و دعوا نباید فحش و بدوبیراه گفت  ولی گاهی این جملات حتی بین دوست دخ ...

من با این خیلی سوختم و ساختم 

هرکار گفت کردم و اون برعکس شد 

انقدر لجبازه و همش ادعا میکنه 

هرچی میشه بخدا میندازه گردن من،اصلا جرئت ندارم کاری کنم که بترسم این ناراحت بشه 

من با این خیلی سوختم و ساختم  هرکار گفت کردم و اون برعکس شد  انقدر لجبازه و همش ادعا میک ...

نه دیگه گلم 

خودت باش 

حرف و کاری که دوسداری انجام بده 

هعی زیر سلطه اش باشی 

هعی سوءاستفاده میکنه 

خودت باش 

یا باهات راه میاد 

یا میتونه بره 

از الان بهش یاد بده به حرفت و علایقت احترام بزاره 

دیگه بهش اس و زنگی نزن تا خودش التماستو کنه 

غرورشو بشکنه

نه دیگه گلم  خودت باش  حرف و کاری که دوسداری انجام بده  هعی زیر سلطه اش باشی  ...

اگه بدونی من چقدر بهش تذکر دادم عین خیالش هم نیست انگار که نه انگار 

کلی گریه کردم روانیم کرده هرروز بحث داریم همه چیو میندازه تقصیر من

اگه بدونی من چقدر بهش تذکر دادم عین خیالش هم نیست انگار که نه انگار  کلی گریه کردم روانیم کرده ...

بیمحلی کن 

یا بگو ترکت میکنم بعضی وقتا بخاطر اخلاقش بگو کات 

دوست داشته باشه منتتو میکشه رفتارشو تغییر میده