2777
2789

در طول زندگی مشترکمون بار ها با کاراش و رفتارش و حتی به زبون اورده که دوستم نداره نمیدونم چرا هنوز برام بی اهمیت نشده هر بار به زبون میاره که نمیخوامت همش گریه میکنم سردرد میگیرم حوصله دخترمم ندارم 

مگه به ازدواج راضی نبوده اجباری در کار بوده؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مال منم این میگفت با هم به شدت دعوا میکنیم میرم از خونه یا خونه میمونم میگه دوست دارم عاشقتم میگم آدم احمق مگه کسی که دوست داره این رفتار میکنه 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

وقتی دعوا میکنید میگه؟ 

همه ی راه ها رو رفتی ؟ 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اینجور نگو باز دلت خوشه تو خونت اضافه نیستی شوهرت دوست داره

اخه اینم وسط دعوا میگه دوست دارم ولی داد و هوار میندازه نمونش همین امشب کم موند خودم بکشم

نه ازدواجمون فامیلی هست روز اول گفت که میخوام کنارت  یه زندگی آروم داشته باشم سعی میکنم دوست دا ...

عزیزم یکاری کن 

کلا دایورت کن به کتف چپت 

با دخترت خوش باش زندگی کن 

اگه تامین زندگی تو دخترتو انجام میده ؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

میدونم بعضی کارها دل آدمو میشکنه ولی هیچی به اندازه پس زده شدن ادمو داغون نمیکنه

اره سخته تجربه نکردم

اما امشب سر هیچ و پوچ داد و هوار راه انداخت دلم شکست