2777
2789

من احساس آرامش و شادی دارم که کنکوری نیستم 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏در باب کنکور و رتبه: رتبه‌ی من تو کنکور خوب شد و رتبه‌ی رفیقم افتضاح. همش تو دلم میگفتم: چقدر بدبخته. طفلک به هیچ جا نمیرسه. دقیقا دوازده سال بعد واسه یه شرکت رزومه فرستادم که مدیرعاملش همون دوستم بود :)) استخدامم نکردن.

جالب بود 

میشه برام دعا کنید فردا کنکورم خوب پیش بره...

از استرس نمیتونم بخوابم  

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

‏در باب کنکور و رتبه: رتبه‌ی من تو کنکور خوب شد و رتبه‌ی رفیقم افتضاح. همش تو دلم میگفتم: چقدر بدبخت ...

اخه عزیزم کسایی که برا کنکور استرس دارن ادمایی هستن که حس میکنن سرمایه واسه شروع کار دیگه ای رو ندارن 

وگرنه یه بزرگواری سمت ما ۱۰۰ هزار خورده ای اورده بود الان صاحب شرکته 

ارث رسید بهشون و پدرشم از این ادما بود که به بچه اعتماد میکردن 

خیلی شاید والدینشون دارا باشه ولی تا وقتی بهشون اطمینان ندی چیزی در اختیارت قرار نمیدن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
برای اینا نذاشتم زیرش نوشتم جالب بود 

میخاستم بگم جالب نبود 🤣

چون روندش معلومه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان