بخدا تا قهوه تا انرژی زا تا حتی قرص کافیئن که کوالا رو ۱ روز بیدار نگهمیداره رو استفاده کردم اما باز خوابم میاد این از چیه آخه یک ذره هم رو من اثر نداره چرا؟؟
فکر کنم مشکلی چیزی داریم ماها نه؟
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
من نه انگار هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده🤣 انگار نه انگار دو تا قرص کافئین ۲۰۰ دادم بالا
رو من اصلا تاثیر ندارع. فقط ی بار. ی بطری نوشابه کامل خوردم تا صبح خابم نمیومد. الان اونم روم ...
اَییی نوشابه خیلی بدم میاد آره شنیدم میگن اونم کافئین داره ولی قرص کافئین حداقل ۶ ساعت خواب رو میپرونه من یه ساعت پیش خوردم مثله فیل خوابم میاد
بعد از خوردن قهوه پ اینا در حد یک ربع چرت بزن، بعدش می بینی تا اخر شب توپ توپی، من اگر نخوابم بعدش ت ...
وا چ عجایبی میشنوم😂😂 یه چرت بزن تا شب توپ توپی