2777
2789
عنوان

میخوام باردار بشم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا یک سال جلوگیری نداشتی و حامله نشدی بعد باید بری دکتر

پس چرا من بعد از پنج ماه اقدام وقتی رفتم دکتر منو بست به دارو؟ مشکلم هم فقط تنبلی بود! آزمایش هم نوشت که قراره سوم تا پنجمه قاعدگی برم انجام بدم! بدون اینکه آزمایشی بدم و جوابی ببینه کلی دارو نوشت

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

الان باردار شدی؟شما هم همیشه پریودات  هرچند ماه یه بار؟

نه عزیزم فعلا که نه خبری از بارداریه نه پریودی!

آره من اوضاع پریودام خیلی داغون بود! نهااااااایتا سالی یک یا دوبار پریود میشدم! خرداد پارسال شروع کردم به خوردن دمنوش رازیانه و گرمی جات و پریودام منظم شد،تا آذر ماه که اقدام رو شروع کردم! دو سه هفته بعد از اولین اقدام پریود شدم و بعد از اون دیگه پریود نشدم! همش علائم پریودی دارم،لکه بینی دارم ولی نه پریود شدم نه باردار! امروزم لکه دیدم ،خیلی ذوق کردم،گفتم دیگه پریود شدم،ولی الان قطع شده😔

شوهرت آزمایش داده ؟

نه هنوز! تازه رفتم دکتر! اگر لازم بشه شوهرم آزمایش بده،دکتر خودش میگه؟ یا خودمون باید بریم آزمایش؟

نه عزیزم فعلا که نه خبری از بارداریه نه پریودی! آره من اوضاع پریودام خیلی داغون بود! نهااااااایتا س ...

من شربت زعفران و گلپر و اینا میخورم  پریود میشم میگن باید لاغر کنی شما چاقی من  هیکلم خوبه چاق نیستم وای  تازه به فکر بارداری شدم میترسم نشه

نه هنوز! تازه رفتم دکتر! اگر لازم بشه شوهرم آزمایش بده،دکتر خودش میگه؟ یا خودمون باید بریم آزمایش؟

نه عزیزم خودتون برین حتما خیلی مهمه ....من سه سال و نیم اقدامم بخدا انقدر قرص و دارو خوردم نشد که نشد بالاخره شوهرمو راضی کردم رفتیم مرکز ناباروری آزمایش اسپرم داد معلوم شد مشکل داره ....اگه زودتر میرفتیم قطعا تا حالا بچه دار شده بودیم 

لا إله إلّا اللّه
من شربت زعفران و گلپر و اینا میخورم  پریود میشم میگن باید لاغر کنی شما چاقی من  هیکلم خوبه ...

آره عزیزم،خیلی اضافه وزن دارم! چند روزه رژیم رو شروع کردم، در کنارش دارم سعی میکنم قند مصنوعی و فست فود و سرخ کردنی هارو هم کم یا حذف کنم! از امروزم رفتم باشگاه! توی باشگاه زیر دل و کمرم خیلی درد گرفته بود،همشم حس میکردم پریود شدم ولی خبری نبود،تا اینکه توی خونه دو تا لک خیلی کمرنگ دیدم