بچه ها من میخوام اقدام کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم دکتر نمیرم پریودام پیش میاد ۳ ماه هم نمیشم الان از کجا شروع کنم برم دکتر بگم چی کلا راهنمایی کنین سنمم ۲۷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم هر وقت شیرینی جات کمتر میخورم یا غذا بیرون نمیخورم پریود میشم ولی اصلا نمیتونم حذف کنم
حذف کن گلم! به نتیجش فکر! به اون هدیه الهی که خدا بهت میده فکر کن عزیزم! به اینکه مادر میشی فکر کن! تو همه چیز رو از سمت خودت حل کن،بقیه شو بسپار به خدا
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
دکتر زنان که رفتید و گفتید میخوام اقدام به بارداری انجام بدم ، وضعیت پریودمم اینطوریه، براتون سونو احتمالا واژینال مینویسه که مشخص شه کیست یا تنبلی تخمدان و .. دارید یانه ، ازمایش قبل بارداری مینویسه که شامل ازمایش خون و ادرار هستش ، برای این ازمایش باید حدود ۱۲ ساعت ناشتا باشید یه روز قبل رفتن برای ازمایش ،، دیگه کمخونی و قند و تیروئید و .. با همین ازمایشه مشخص میشه .. اسیدفولیک هم میگه مصرف کنید و ویتامین دی و ... ،،،