2777
2789
عنوان

کسی با پرولاکتین بالا باردار شده

2228 بازدید | 21 پست

من پرولاکتینم 42 هست دکتر برام گابرگولین داده و لتروزول داده کسی هست که با این مشکل باردار شده باشه

به لطف الهی من به زودی مامان میشم هورررااااا

من پروكلاكتينم ٣٠ بود و بخاطر مشكل تيروييدم بالا رفته بود

با مصرف قرص درمان شد و باردار شدم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرولاکتینم 24 بود

به نظرتون برا بارداری مشکل پیش میاد؟ دکترم دارو نداد

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   
عزیزم چقدر طول کشید باردار بشی

من دوماه قرص خوردم

بعد اقدام كردم همون ماه اول باردار شدم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
برای شما زیاد بالا نیست برای بارداری اقدام کردی

آره عزیزم 7 ماهه اقدام کردم 

تازه این ماه متوجه شدم خودم یکمی تنبلی دارم و شوهرمم تعداد وتحرک اسپرمش پایینه

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   
مال منم بالا بود.کابرگولین خوردم اوند پایین‌ الان باردارم

چند دوره دارو مصرف کردی عزیزم برای تخمک گذاری دارو هم داد براتون بعد چه مدت باردار شدی

آره عزیزم 7 ماهه اقدام کردم  تازه این ماه متوجه شدم خودم یکمی تنبلی دارم و شوهرمم تعداد وتحرک ...

باید دارو مصرف کنی تخمکت فعال بشه عزیزم

من از وقتی که اقدام کردم برا بارداری 

متوجه شدم سینه ام ترشح داره

فکر کردم شاید باردارم که اینطور شده 

اما دیدم پری شدم البته بعد از ده روز...

اما بدون مصرف قرص ماه بعدش باردار شدم...

پرولاکتینم ۳۱و نیم بود...

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....