2777
2789
عنوان

زندگیتون بعد بچه چه فرقی کرد با قبلش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 89 پست

به ترتيب جواب ميدم.

هيكل همونم يكم شكمم افتاده

چون بچه هامو به موقع شير شب رو قطع ميكنم

و از روز اول همسرم كمك هست براي شب بيداريها

كم خوابي و بيخوابي هم داشته باشم جبران ميشه.

تقريحات نوعش فرق كرده ولي خب هست هنوزم بيشترم ميشه

رابطمون عميق تر شده 

احساس خوشبختي و اينام منوط بع بچه ها نيست.ي حس واري ايناست.

بله حتما.فقط يكسري اذين ها سر اولي شدم اوناروتكرار نميكمم

💕

دغدغه خیلی بیشتره بعد از بچه اما آدم رشد می کنه. من خود الانم رو خیلی بیشتر دوست دارم و از خودم راضی ام. صد بار دیگه هم برگردم باز هم بچه دار میشم 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۱۸۰ درجه تغییر کرد

۵۰ درصد نسبت به قبل حس و حال خوب داره😍

و ۵۰ درصد نسبت به قبل حس و حال بد داره🥴

یعنی نه هم راضی ام و هم پشیمون

فیفتی فیفتی😂😂

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

خدا را هزاران بار شکر که لذت مادر شدن را چشیدم اگه صد بار هم به دنیا بیام دوست دارم که مادر بشم زندگیم خیلی شیرین تر شد بعد بچه خدا دامن هر کی بچه میخاد را سبز کنه خیلی صبورتر شدم اصلا انکار بچه ام من را بزرگ کرد تا من اون را  به نظر من عشق واقعی فقط بین مادر و فرزند 

یکی بی‌خواب میشی استراحت نداری استریت بیشتر میشه وای مریض شد حاضری خودت هزار جور بلا سرت بیاد ولی بچه یه اوف هم نشه فک و خیال بیشتر میشه وا چرا حرف نزد راه نرفت تفریح هم کم... 

به ترتيب جواب ميدم. هيكل همونم يكم شكمم افتاده چون بچه هامو به موقع شير شب رو قطع ميكنم و از روز ...

مرسی گلم که لطف کردی و نظرت رو کامل نوشتی 

ماچ به کله ات😘

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

من بچه نیاورذم هنوز

اما جیژی که از خانومای اینجا فهمیذم این بود که

اگه خودت و شوهرت عااااشق هم باشین بچه زندگیتونو شیرین تر میکنه چون تو چشم شوهر با ارزش تر میشی

بدنت تغییر میکنه واسه همیشه و این یه مرجله از زندگیه

راجب رابطه جنسی هم گفتن برنامه ریزی میکنن و چندبار ذر هفته بچه رو چنذساعت میسپرن به خانواذه شون

همسر اگه عاشق و پایه باشه فشار این قضیه کمه چون کمک میده از مهمتر اینکه حمایت عاطفی و فکری میکنه

خلاصه که اول رابطه دو نفره تونو محکم کنید بعدا بچه بیارید

ببخشید غلط املایی داشتم کیبورذم هی مینویسه واسه خودش

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید

مطمعن باش که شرایط سخت میشه بیخوابی کار زیاد . معذرت می‌خوام شستن پی پی بچه که کمر ادم و داغون می‌کنه  ولی لامصب با یه خندیدنش دلت ضعف می‌ره براش معنی عشق واقعی ،گذشت و فداکاری رو وقتی مادر میشی میفهمی ،صد خودتو میزاری برا بچت . بنظر من بچه اول راحت تر هست ولی بچه دوم دیوانه میشی از سختی هاست من که دیگه بریدم ولی خداروشکر برا داشتن دوتاشون عاشقشونن ،باورت میشه شب ها بیشتر پیش بچه ها می‌خوابم تا همسرم اینطور بیشتر ارامش دارم

تاپیکت هست برم بخونم یا ترکوندنش با دعوا؟😁

نع اتفاقا انقد تاپیک مفیدی بود

فک کنم تنها تاپیکی بود ک توش دعوا نیود با اینکه تا چند روز به شدت پربازدید بود

موضوعش این بود(وقتی فهمیدی مامان شدی)

اون حساب کاربریم رو فک کنم ندارمش ولی خودم اگع پیداش کنم میخونمشون چون تجربیات ارزشمندی نوشته بودن

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
لاغرتر شدم، استراحتم به بک سوم رسید. طبیعتا هنوز که کوچیکه برای تفریح و مسافرت یه سری محدودیتا داریم ...

مرسی که لطف کردی و نظرت رو گفتی مهربونم

انشالله خوشبختیتون پایدار باشه و سایه تون رو سر دختر گلتون برقرار🥰😍

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

بنام خدا ما ۹سال ازدواج کردیم.۴تا بارداری داشتم.دوتا نا موفق.دو تا موفق

امروزم سالگرد ازدواجمون بود.و ۴تایی جشن گرفتیم.کلا قبل نداشت.همش بعد بود

صبح تا ظهر روانی.ظهر تا شب عاشق