2777
2789

میگه تا هفت سال باید مجبوری زندگی کنی بعد هفت سال خودم بیرونت میکنم بچه رو هم بهت نمیدم 

میگه تازه چون وضعیتش خوبه پولداره میگ رفاهش با من بیشتره از دوسالکی از ت میگیرم 

حالا ی سوال من میتونم تقاضای طلاق بکنم بچم  بگیرم ازش یا نه هیچی هم ب نام خودش نداره اها راستی اومدم قهر خونه مامانم گفته با مامور میام دنبالت میتونه ؟؟

بچه گناه داره ببین اگه راه داره با واسطه بزرگترا برگرد سر خونه زندگیت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه گناه داره ببین اگه راه داره با واسطه بزرگترا برگرد سر خونه زندگیت

خسته شدم واقعا دیگه نمیکشم خیلی بددهنه بددله حسوده دست بزن داره فقط پول داره ک اونم منت میکنه همش 

حضانت بچه تا هفت سال با شماست،با مامور نه نمیتونه بیاد دنبالت.

باید شکایت کنه ،خود دادگاه احضارت میکنه اونم با پیامک نه با مامور،فرض کنیم با مامور اصلا بیاد دنبالت،بازم مجبور نیستی بری

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

اگه حس میکنین ادامه این زندگی مشترک به هیچ وجه به صلاح تون نی و ممکنه بدتر هم بشه رو جدایی پافشاری کنین خانم ولی اگه میشه با مشاور با صحبت خانواده ها با تعهد ادامه زندگی تون رو بدین فعلا به جدایی فک نکنین 

میگه تا شیر میخوره مثله پرستار باید بیای خونم بعد دوسالشم هری 

اوهوک چه غلطا. میگفتی مگه بچه رو از خونه بابات آوردی که می‌بری برای خودت. 😏😏😏

چه پرو تشریف داره. انگار خودش زاییده که طلبکارم هست. به حرف این که نیست دادگاه خودش رای میده تا هفت سالگی دست مادرشه اینم موظفه که پول بهت بده. 

بزورنمیتونه شمامحبورکنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تا ۷ سالگی بچه میخواد جلو بچه تورو بزنه و بهت بی احترامی کنه؟

تو حساس ترین سن بچه میخواد روح و روان بچه رو نابود کنه؟

غلط کرده ، اگه میتونی برو پیش مشاور راجب زندگیت عزیزم

آقایون دعوت به دوستی ندن

عزیزم چرت گفته من تمام این مراحل رو قانونی رفتم 

تا ۷ سال ب هیچ عنوان نمیتونه 

با مامور هم نمیتونه بیاد دنبالت شکایتم کنه چند ماه طول میکشه برات پیام میاد میری دادگاه حرفاتو میزنی بازم کسی نمیتونه مجبورت کنه برگردی 

میگه تا شیر میخوره مثله پرستار باید بیای خونم بعد دوسالشم هری 

این حرفها مال دعواست 

حالا که قهر کردی اگه منت کشی کرد داستان رو کشش نده 

برو سر زندگیت سعی با صبر و مهربونی آدمش کنی 

جواب دادن فقط باعث لج میشه