2777
2789
عنوان

اگه طلاق گرفتی بیا

427 بازدید | 33 پست

از مشکلات بعد از طلاقتون بگید 

خانواده حامی ندارم ولی خوپسمم نمی‌زنن نمیذارن جدا ازشون زندگی کنم ازدواجمون فامیلی و جداشدنم اعصاب پولادی میخواد که حرف و حدیث تحمل کنم 

چرا میخوام جدا شم؟؟

چون بلد نیست عاشقی چون به خودش لباسش بوی دهنش تمیزیش نمی‌رسه چون بغل کردن و ناز کردن و بوسیدن و قربون صدقه رفتن و هزار کوفت زهرمار اینجوری دیگه نداره نگران احوالم میشه ولی دریغ از یه پیام عاشقونه مثل اوایل خوبی خوشی خونه چیزی نمی‌خواد من دارم میام خونه اوج مکالمه اممونه 

عصبی میشه سریع باهاش دوتا کلام نمیشه حرف زد سکوت می‌کنه می‌ره تو خودش میگیره می‌خوابه هدیه خریدن این زهرمار هام که بدرک وضع مالیشم خوب نیست دغدغه های مالیش برای من بی حوصلگی هاش برای منه و وقتی رابطه خواست خوش اخلاق میشه کارشو که کرد همون مرد یخ قبلی میشه که اوج تماس فیزیکی مون چند روز نه یبار اونم بغل کردن از سمت منه یا وقتی یه کاری براش کردم روحم داره میپوسع باید یه کاری برای خودم بکنم تو جووونی هزارتا مشکل گرفتم روحی و جسمی تقابل از این به طلاق فکر هم نمی‌کردم ولی الان که میبینم روح و جسمم به فنا باید یه فکری کنم وجشتناکیش برای من اینکه منی که ابدااااا حسود نبودم الان به به زوج حسودی میکنم به خوشبختیشون به عشق بینشون حسودی میکنم و دلم میخواد هیچ زوج عاشقی جلوم نبینم  طلاق گرفته ها بگید این زندگی تحملش اسونتره یا زندگی بعد طلاق  ببیند من راه های زیادی رفتم مشاور کلاس کتاب هیجان دادن خودم به رابطه الان خودم یه افسرده قرصی شدم که فکرم خودکشی و همش اضطراب دارم اعتماد به نفسم داغون شده باید یه فکری برای این نکبتی که دارم بکنم کسی هست بتونه راهنمایی ام کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر از خیانت ک نیست من اونم دیرم و جدانشدم اگه میتونی بسازش

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
مشکلاتی که گفتین بنظر میشه یکم بهتر بشه، همسرتون مشاوره رفته؟  حرف طلاق تاحالا زدین؟ رفتارش به ...

مشاوره رفته بارها بهش گفتم تو موقعیت خوب تو خوشحالی تو دعوا تو قهر همه را گفتم فرقی نکرده شاید به طلاق فکر نکردم شاید خودمو کشتم چون آدم حرف و حدیث بعد طلاق هم نیستم

منوکه بزورشوهردادن ۱۵سالم بود بچه مدرسه ای بودم هیچی نمیفهمیدم گفتن پولداره برو ولی پولدارخسیس که هی ...

منم به زور شوهر کردم چون همه فامیل زود شوهر میکردن منم باید ۱۶/۱۷سالگی میرفتم 

گفتن اخلاقش خوبه بله اخلاقش مردم داریش خوبه اما یخه یخ سرده بی احساسه