2777
2789
عنوان

اگه طلاق گرفتی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 33 پست

ببین چندتا میخام بهت راه حل بدم که خودمم عمل میکنم اولش دعانویسی لاقل خودت بنویسی بخونی کلا بلدباشی دوم نچسب چه بیرون چه توخونه اقتدار داشته باش برای رابطه بذاریش توخماری برای وضع مالی هم چشم به دست شوهرنباش خودت سعی کن هرچقدمیتونی مستقل و دست به جیب خودت باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چندتا میخام بهت راه حل بدم که خودمم عمل میکنم اولش دعانویسی لاقل خودت بنویسی بخونی کلا بلدباشی ...

به مستقل بودن فکر میکنم ولی روحم افسرده است نمیتونم پاشم اینکار را بکنم 

خانواده ما از اونان که باهر دردی ساختن و طلاق توشون یه تابو بزرگه بزرررررگ

تو خانواده ها و خاندان های اینجوری یه نفر باید خط شکن و به قول معروف تابو شکن باشه . باور کن جدی میگم .ما هم خاندان و فامیل اینجوری داشتیم تا اینکه یکی از دخترای فامیلمون طلاق گرفت دیگه از چندماه بعدش باور کن طلاق بود که پشت طلاق میومد تو فامیل 😐😂

✅️🦋👌🍀