2777
2789
عنوان

الهی من بمیرممممممم😭😭😭😭

3193 بازدید | 54 پست

امروز برای اولین دفعه اشک شوهرمو دیدم رفته بودیم شهر که شوهرم بره دکتر نوبت داشت ومنم همون ۶۰۰ تمنی که تو تاپیکم گفتم رو برم خرید کنم تو خونمون نه قند داریم ونه روغن زفتم دیلی مارکت بهم گفت روغن وقند تعلق نمیگیره فقط تونستم شیر ومرغ بخرم اخه چراااااا😭😭😭

بچم خودشو کشت واسه یه بسته اسمارتیز انقدر گریه کرد ولی خداشاهده نتونستم براش بخرم ما کلا ۱۶۰۰ یارانمونه که یک میلیون خرج خونه بچه ها وقبوض اب برق وگازمون میشه ۶۰۰ هم واسه دکتر وداروهای شوهرم کنار گزاشتیم وقتی اومدم خونه دخترم خوابید شوهرمم رفت بغلش کرد وشروع کرد به گریه کردن 😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

خیلی سخته ادم گریه یه مرد رو ببینه 😭😭😭😭

خدایاااا قربون عدالتت برم یه نگاه به ماهم بکن بخاطر بچه هام حال شوهرم زود خوب بشه 😞😟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اشک پدرم رو دیدم و نابود شدم 

من امروز اشک‌ مادرم را دیدم و قلبم متلاشی شد. تا نداشتیم میتونست بخوره، امروز که همه چی هست نمیتونه بخوره و برای خوردن یک لقمه غذا سختی میکشه. قربون خدا برم حکمتش چیه واقعا

شوهرم دیسک کمر داره والانم چون تصادف کرده کتفش شکسته نمیتونه بره سرکار😥😣

ای بابا انشاالله زودتر خوب شه خانواده ها کمک نمیکنن به مامانت بگو برابچه خوراکی بخره جا بده یکی یکی بهش بده 

شوهرتون چشه چراسرکار نمیره؟فقط با یارانه زندگی میکنین؟

عزیزم دیسک کمر داره والانم چند وقته تصادف کرده بخدا از فقیر هم فقیر تر شدیم 😭😭😭😭

اره بجون بچه هام فقط یارانمون که مبلغش ۱۶۰۰ هست

من امروز اشک‌ مادرم را دیدم و قلبم متلاشی شد. تا نداشتیم میتونست بخوره، امروز که همه چی هست نمیتونه ...

وای عزیمم خیلی سختههه خدا به مادرت سلامتی بده 

نمیدونم چرا این اتفاقات میفته واقعاااا😭

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

من امروز اشک‌ مادرم را دیدم و قلبم متلاشی شد. تا نداشتیم میتونست بخوره، امروز که همه چی هست نمیتونه ...

ان شاءالله هر چه زود تر سلامتیشون رو بدست بیارن براشون صلوات فرستادم ❤

ای بابا انشاالله زودتر خوب شه خانواده ها کمک نمیکنن به مامانت بگو برابچه خوراکی بخره جا بده یکی یکی ...

برادرم وپدرشوهرم پول عمل شوهرم رو دادن حتی بخدا برادرم ۴ تمن دوباره برای عکس وبیمارستان شوهرم داد دیگه روم نمیشه بهشون بگم فقط دعا کنید خدا منو بکشه تا بیشتر از این شرمنده بچه هام نشم😭😭😭😭