2777
2789
عنوان

الهی من بمیرممممممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 54 پست
عزیزم من تو روستا زندگی میکنم واینجا مردمش عیب میدونن زن بره سرکار واسه ادم حرف در میارم بخدا دارم د ...

به اونایی که حرف درمیارن بگو بیان خرج زندگیتونو بدن

به حرف مردم چیکار داری

بچه هات مهم ترن

وقتی شوهرت بهت اطمینان داره به مردم چیکار داری

به اونایی که حرف درمیارن بگو بیان خرج زندگیتونو بدن به حرف مردم چیکار داری بچه هات مهم ترن وقتی ش ...

بله عزیزم شما دزست میگی ولی من تو روستا زندگی میکنم وتا شهر دوره با کی برم بچه هامو چیکار کنم 😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی یه کار خونگی انجام بدی فکر کنم خواف منطقه ی محرومه از کمیته امداد کمک بگیر

کمیته امداد هیچ کاری نمیکنه یه مدت تو کار طب سنتی بودم ولی بخاطر شرایطم گوشیمو فروختم اینم گوشی شوهرمه که a2قدیمی هستش 😭😭

الهی دورت بگردم چقدر سخته خدا بهش سلامتی بده عزیزم  تو نمیتونی بری سر کار  کدوم شهر هستی ...

ممنونم عزیزم خدا نکنه 

نمیتونم برم چون روستامون تا شهر دوره با کی برم وبیام وسیله ندارم یکی از روستاهای شهرستان خواف 😭😢

ممنونم عزیزم خدا نکنه  نمیتونم برم چون روستامون تا شهر دوره با کی برم وبیام وسیله ندارم یکی از ...

میتونی کار تو خونه پیدا کنی 

پوک کن حبوبات 

درست کردن کابل کامپیوتر

یه روز وقتتو بزار برو شهر ببین چه خبره

میتونی کار تو خونه پیدا کنی  پوک کن حبوبات  درست کردن کابل کامپیوتر یه روز وقتتو بزار ب ...

میخواستم تو خونه بسته بندی کنم حبوبات بهم گفت باید ۱۲۰۰ یه دستگاهی بخری ولی خدا شاهده نداشتم که بخرم

میخواستم تو خونه بسته بندی کنم حبوبات بهم گفت باید ۱۲۰۰ یه دستگاهی بخری ولی خدا شاهده نداشتم که بخریم

بسته بندی خوب نیس پاک کردن بهتره 

یا میتونی سبزی بگیری ماک کنی برای مغازه هایی که سبزی سرخ کرده میفروشن 

یا تودت سرخ کن از ۱ یا ۲کیلو شروع کن برایخانواده ها کم کم جا میوفتی 

پیاز و سیر سرخ کرده 

سرخ کن ببر رتوران ها نشون بده مطمئن باش اگه کارت خوب باشه میخرن ازت 

مشکلاتتم بگو

بسته بندی خوب نیس پاک کردن بهتره  یا میتونی سبزی بگیری ماک کنی برای مغازه هایی که سبزی سرخ کرد ...

ای خاهرم روستامون کلش ۳۰ خانواده بیشتر نیست ما تا حالا اینجور چیزا نخریدیم  وبعدش میگم هیچ پیشرفتی روستامون نداره حتی پست بانکم نداره 

ای خاهرم روستامون کلش ۳۰ خانواده بیشتر نیست ما تا حالا اینجور چیزا نخریدیم  وبعدش میگم هیچ پیشر ...

تو شهرتون چی 

میتونی کاموا ببافی بفروشی

لیف گل سر درست کن جاسوییجی وریت کن ببر شهرتون بفروش

تو شهرتون چی  میتونی کاموا ببافی بفروشی لیف گل سر درست کن جاسوییجی وریت کن ببر شهرتون بفروش

بلد نیستم ولی بایدیه کاریربکنم باید یاد بگیرم چون دیگه حتی نفس کشیدنم برام سخت شده