2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند 

چون به خلوت روند آن کار دیگر میکنند 

پرسشی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس 

توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند؟؟ 

حال کن چه شعری گفتم منظورم هم دیگه میدونید به کیاس!

در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند  چون به خلوت روند آن کار دیگر میکنند  پرسشی دار ...

شرط میبندم فقط عنوانو خوندی 😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

رک‌بگویم‌از‌همه‌رنجیده‌ام‌

ازغریب‌‌و‌آشنا‌ترسیده‌ام‌

بیخیال‌سردی‌اغوش‌ها‌

من‌ به‌ اغوش‌‌خودم‌چسبیده‌ام🫂

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

بیا استارتر اینم بقیه ش 

از ایرج میرزا که شعراش قابل لمس برای قشر کوچه بازاریه خیلی هم باحاله اما این مبتذل هم هست😂

دختری در زیر یار و پیرمردی زیر بار                            هر دو نا لانند، اما اين كجا وآن كجا؟

مرده ای در حال غسل و دلبری در توی حوض              هر دو عریانند، اما اين كجا وآن كجا؟

بند تمبان حبيب وكرست تنگ مهين                          هر دو چسبانند اما اين كجا وآن كجا؟

سينه دوشيزگان وخايه مردان پير                              هر دو لرزانند اما اين كجا وآن كجا؟

چكمه شمر لعين وكرست تنگ شهين!                      هردو از چرمند اما اين كجا وآن كجا؟

ماله كش بر روي بام و عاشقان در زيربام!‎‎                  هردو مي مالند امااين كجا و ان كجا ؟

جنگجويي در نبرد و نوعروسي در زفاف                      هر دو خونينند اما اين کجا و آن کجا

مردم دروازه غار و مردم دريا کنار                               هردو عريانند اما اين کجا و آن کجا

دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه                       هر دو جانسوزند، اما این کجا و آن کجا

شکر مازندران و شکر هندوستان                             هر دو شیرینند، اما این کجا و آن کجا     

تيغ جلادان کجست و ابروي دلدار کج                        هر دو خون ريزند، اما اين کجا و آن کجا

ﭼﮑﻤﻪ ﭘﺎﯼ ﻣﻬﯿﻦ و ﭼﮑﻤﻪ ﺷﻤﺮ ﻟﻌﯿﻦ                        ﻫﺮ ﺩﻭ ﭘﺎﭘﻮﺷﻨﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺠﺎ و ﺁﻥ ﮐﺠﺎ

چه چه بلبل به باغ وعرعر خر در چمن                          هر دو آوازند ، اما اين كجا وآن كجا؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔